| Vesti | Hardver | OCZ low-voltage AMD Black Edition DDR3 moduli
Hardver

OCZ low-voltage AMD Black Edition DDR3 moduli

ocz

 

OCZ je izbacio dva nova dual-chanel 4GB Black Edition DDR3 memorijska kompleta za AMD Phenom II procesore, ovi moduli rade na brzinama od 1600MHz i dostupni su u prodaji sa CL7 i CL8 latencijama.

OCZ grupacija, kao jedan od svetskih lidera u inovacijama i na polju ultra-high performance memorija, proširio je svoje „lineup“ sa DDR3 modulima, uključujući OCZ Black Edition 4GB kit-ove za maksimalnu kompatibilnost sa AMD Phenom II generacijom procesora.

Ovi moduli nose u svojoj oznaci „low-voltage“ parametar koji omogućava rad na dosta niskim naponima. Na ovaj način se omogućava maksimalno iskorišćenje AMD-ovih Phenom II procesora. OCZ-ova unikatna Black Edition serija je dizajnirana kao ultimativni upgrade za korisnike koji ne žele samo beneficije modula koji rade na visokim brzinama, već žele i „future-proof“ izbor u svojim sistemima.

„OCZ je uzbuđen povodom izbacivanja nove AMD Black Edition Ready serije koji je specifično dizajnirana za rad sa AMD OverDrive softverom“, rekao je Eugene Chang, podpredsednik Product Management-a u OCZ grupaciji. „Novi OCZ Black edition moduli nemaju interakciju samo sa AMD OverDrive softverom da bi se overklokovala memorija, već je omogućena i komunikacija sa BIOS-om kako bi se povećale frenkvencija i performanse memorijskog kontrolera“. Rezultat je simbioza odnosa između memorije i ostatka sistema kako bi se oslobodila puna moć Dragon platforme“.

27_ocz_ddr3

OCZ Black Edition moduli su testirani i kvalifikovani specijalno za AMD „Black Edition“ Phenom II procesore za ultimativne performanse i stabilnost. Podržavajući ekskluzivni AMD OverDrive (AOD) softver, korsnici mogu upotrebiti neki od remote profila koje podržava ova memorija, koristeći pri tome neku od 790FX/790GX matičnih ploča. Visoko napredni AOD softver omogućava registrovanje OCZ Black Edition modula kada se koristi u kombinaciji sa sertifikovanim matičnim pločama i procesorima, gde se podaci šalju na udaljeni AMD server, nakon čega se skidaju određeni profili, čime se omogućavaja najbolje performanse sistema. AOD softver na ovaj način eliminiše potrebu za manuelnim overklokingom, omogućavajući pri tome visoke performanse korisnicima.

OCZ Black Edition moduli podržavaju visoku gustinu zapisa i visoke DDR brzine koje zahtevaju današnji entuzijasti i gejmerska populacija. Ovi kitovi su dostupni kao DDR3 PC3-12800 moduli u kolučini od 4GB, i rade na naponu od 1.65V. Svaki modul dolazi sa ekskluzivnim AMD XTC (Xtreme Thermal Convection) hladnjacima i OCZ lifetime garancijom.

 

Izvor:  guru3d

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi