| Vesti | Hardver | Objavljeni pobednici 2019 Thermaltake CaseMod Invitational Balkan
Hardver Thermaltake

Objavljeni pobednici 2019 Thermaltake CaseMod Invitational Balkan

Thermaltake CaseMod Invitational Balkan je realizovan sa namerom da se brojni moderi okušaju rame uz rame sa ostalim učesnicima i kreiraju savršeni mod.

Ove godine su i balkanski moderi imali prilike da se takmiče, a pobeda je pripala Dario Ivankoviću (Dario PC Crazy), sa svojim Project Horus modom, koji je osvojio prvo mesto, dok je Most Popular priznanje odneo Dušan Račić (Štreberi), uz Chernobyl mod.

Iz Thermaltake-a su poručili da su za ovu priliku obezbedili hardver na kome su najavljeni moderi imali priliku da pokažu svoje kreativne ideje i entuzijazam.

Tema ovogodišnjeg 2019 Thermaltake CaseMod Balkan Invitational moding takmičenja je bila „Level 20 GT RGB Plus Edition“ (uključujući Pacific M360 Plus D5 Hard Tube Water Cooling Kit i DPS G RGB 750W Gold PSU).

„Ovo takmičenje je bila odlična prilika da učesnici pokažu svoje najbolje ideje i puni potencijal. Ne samo da su raditi na sjajnom hardveru, već su i svojim učešćem doprineli ukupnom razvoju moding scene na Balkanu.“ – navodi se u saopštenju kompanije.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…