| Vesti | Hardver | NZXT priprema liniju audio proizvoda za gejmere
Hardver NZXT

NZXT priprema liniju audio proizvoda za gejmere

Kompanija NZXT je najavila prvu liniju audio proizvoda namenjenih gejmerskoj populaciji. Tu se ubrajaju AER headset sa Hi-Res sertifikatom, STND headset platforma za lako skladištenje, kao i MXER audio kontrolna stanica.

Kada pričamo o AER seriji (oko 130 dolara) , u pitanju su udobni i lagani gejming headsetovi koji su dostupni u open i closed-back dizajnu, koji u paru sa STND i MXER-om nude automatsko prebacivanje zvuka sa headseta na externe zvučnike.

Teški su svega 291 gram, nude lagan dizajn, kao i Hi-Res Audio sertifikovane drajvere koji omogućuju korisnicima što udobnije iskustvo tokom dužih gejmerskih sesija. U ponudi su dva dizajna – AER nudi najbolji mogući zvuk sa moćnim basom, dok AER OPEN nudi zvuk srednjeg opsega i što prirodniju reprodukciju okoline.

Modularni dizajn omogućuje pričvršćivanje kabla i mikrofona, bilo da je na levu ili desnu stranu. Kabl je dugačak 1.8 metara i lako se može priključiti, odnosno isključiti, te samim tim možete glatko preći sa PC korišćenja na konzolu, ili ako se odlučite da slušate on-the-go.

Nahimic 7.1 Surround zvuk je u ponudi, a sa USB povezivanjem, integrisani softver nudi imerzivni zvuk kroz NZXT CAM.

Nakon toga, tu je MXER (oko 100 dolara), kontrolna audio stanica koja nudi što preciznije kombinovanje vašeg glasa i zvuka igre uz studijski fader. Pored pomenutog Nahimic 7.1 Surround, visoko kvalitetni 24bit / 96kHz Wolfson DAC omogućuje digital-to-analog konverziju, a samim tim i što precizniji zvuk.

Na kraju, tu je STND – headset platforma (oko 50 dolara), koja poseduje visokokvalitetan čelični ram, a postoji i mogućnost automatskog prebacivanja zvuka sa headseta na zvučnike kada headset stavite na STND, dok je MXER povezan.

„U NZXT-u, razvoj naših proizvoda uvek počinje identifikovanjem neugodnosti koje gejmerima oduzima vreme od igranja i videli smo priliku da donesemo moćna, elegantna rešenja za uobičajene probleme sa zvukom“, rekao je Patrick Butler, menadžer proizvoda u NZXT.

„Niko ne želi da sledi dosadne korake za prebacivanje zvuka sa slušalica na zvučnike – oni žele da se to dogodi istog trenutka, a naši MXER i STND to mogu da postignu. Naš AER headset je poput Švajcarskog noža – korisnici se mogu lako prebaciti sa igranja na slušanje muzike u javnosti, zameniti mikrofon i kabl kako bi bili na levoj ili desnoj strani i birali između dizajna sa otvorenim ili zatvorenim leđima headseta.“

Svi NZXT audio proizvodi dolaze sa dvogodišnjom garancijom, a pored toga, celokupna linija je kompatibilna sa bilo kojim analognim zvučnikom ili headsetom od brendova dizajniranim i za PC, i za konzole.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…