| Vesti | Hardver | NZXT predstavlja novi model kućišta – Gamma
Hardver

NZXT predstavlja novi model kućišta – Gamma

 

 

NZXT je poslednjim modelom kućišta po imenu Gamma, proširio već postojeću Classic Series seriju u domenu radnih stanica. Ovo potpuno crno ATX mid-tower kućište, ima nameru da obezbedi svojim korisnicima, zadovoljavajuće osnovne potrebe kada su u pitanju kućišta za radne stanice, gde ipak dolazi do izražaja i kreativni deo u oblasti dizajna kada je u pitanju bezel završna obrada.

 

 

 

 

Kućište ima sledeće dimenzije, 190 x 449 x 508mm (širina, visina, dubina) i teško je 6kg. Materijal koji je korišćen je čelik, a prednja mrežica je takođe napravljena od čelika. Prednja strana kućišta sadrži četiri 5.25″  mesta, audio, USB, eSATA konektore, i obložena je takođe čelikom koji prekriva prednji ventilator za unos vazduha.

 

24_nzxt_1

24_nzxt_3

24_nzxt_2

Unutrašnjost kućišta je potpuno crna, sa čak sedam 3.5″ pregrada. Što se tiče same modularnosti unutrašnjosti, vredi spomenuti da je pregrada za matičnu ploču mobilna, što će zamenu CPU hladnjaka učiniti znantno lakšim. Ventilacioni sistem nudi dosta prostora za razne nadogradnje a to nam govori podatak da je moguće staviti; 120 mm ventilator koji ubacuje vazduh, dva 120mm ventilatora koji se kače na stranicu kućišta, jedan 120mm ventilator koji izbacuje topao vazduh napolje, kao i po želji dva ventilatora veličine 140mm ili 120mm koji se nalaze na samom vrhu koji bi trebalo da ubacuju hladan vazduh unutra. Takođe na zadnjem delu se nalazi otvor za korisnike koji bi koristili vodeno hlađenje, dve rupe obložene gumom. Ovo kućište je već dostupno u Evropi i cena iznosti 39.90 eura.

 

 

Izvor: Guru3D

Komentarišite na forumu