| Vesti | Hardver | NZXT predstavlja H700 Nuka-Cola kućište na temu Fallout igre
Hardver

NZXT predstavlja H700 Nuka-Cola kućište na temu Fallout igre

NZXT je danas predstavio prvi zajednički proizvod kao rezultat saradnje sa Bethesda Softworks i ZeniMax Media kompanijama u nastojanju da gejmerskom tržištu ponude prvo, oficijelno licencirano kućište za računare inspirisano temom Fallout igre pod nazivom H700 Nuka-Cola.

Dotično kućište je drugi u nizu proizvoda najnovije CRFT linije specijalno dizajniranih i napravljenih gejming proizvoda dostupnih u ograničenim serijama.

Proizvedeno u samo 2000 komada za čitavo svetsko gejming tržište, specijalno dizajnirana varijanta NZXT H-serije, H700 Nuka Cola je karakteristično po dizajnu insipirisanom post-apokaliptičnim svetom Fallout igre i orginalnim Nuka-Cola gaziranim sokom.

Uporedo sa izlaskom H700 Nuka-Cola kućištem, NZXT je predstavio opcionu Nuka-Cola metalnu masku za svoje N7 Z370 matične ploče kako bi gejmeri u potpunosti mogli da kompletiraju ultimativni PC računar na temu Fallout igre. Nuka-Cola metalna maska biće dostupna u samo 400 komada.

„NZXT je inspirisan idejom da gejmerskoj populaciji ponudi neke od  najupečatljivijih i najkvalitetnijih proizvoda zbog čega smo vrlo uzbuđeni,“ izjavio je  Michael Kochis direktor odeljenja za licenciranje u kompaniji Bethesda Softworks. „Strast i pažnja koji su uneti u izradu ovog kućišta su neverovatni i nadamo se da će verni ljubitelji Fallout igre biti ushićeni ovim delićem Wasteland-a, koji sada mogu poneti kući.“

 

NZXT 01 T NZXT 02 T

 

Svaki centimetar H700 Nuka-Cola kućišta i N7 maske su iz osnova dizajnirani kako bi se savršeno uklopili u ambijent Fallout-a, od precizno izrađenih i specijalno za ovu priliku obojenih starinskih crteža i ilustracija koji se mogu primetiti na svakom delu kućišta, do prilagođenog LED osvetljenja i otvora za ventilaciju.

Pored svega pomenutog, H700 Nuka-Cola poseduje sve standardne funkcionalnosti koje možete pronaći na NZXT H-liniji kućišta za računare, premijum čelične konstrukcije, prelepog prozirnog bočnog panela od kaljenog stakla, prisutnog sistema za rutiranje kablova i podrške za jednostavnu ugradnju AiO sistema hlađenja na bazi tečnosti.

„Kada razmišljate o legendarnim i najpoznatijim PC gejming franšizama, Fallout je svakako jedna od najpopularnijih. Poput gejmera širom sveta i ja sam bio opčinjen neverovatnom pričom i atmosferom lokacija koje je ova serija donela milionima gejmera,“ izjavio je Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT. „ Veoma smo ponosni na saradnju i zajednički rad sa talentovanim timom Bethesde u nameri da napravimo nešto u čemu će gejmeri i ljubitelji Fallout-a zaista uživati tokom dužeg vremena.“ H700 Nuka-Cola je dostupna po ceni od 300 evra.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…