| Vesti | Hardver | NZXT predstavio HUE 2 RGB komplet
Hardver

NZXT predstavio HUE 2 RGB komplet

Iz kompanije NZXT dolazi HUE 2 komplet (V2) ambijentalnog RGB osvetljenja na bazi CAM softvera.

Poboljšana verzija HUE 2 RGB ambijentalnog svetla, donosi unapređenja koja olakšavaju instalaciju i pomažu da se prateće LED trake sigurnije i jednostavnije priključe na vaš monitor.

Dodatno, CAM softver omogućuje korisnicima postizanje raznovrsnih svetlosnih efekata uključujući i režim ambijentalnog osvetljenja koji prati prikaz slike na ekranu.

HUE 2 ekosistem proizvoda daje vam najbolju opciju izbora među mnogobrojnim dodacima za RGB osvetljenje vaših PC konfiguracija sa preko 10 različitih dodataka kao što su HUE 2 RGB svetlosni komplet, zatim komplet pozadinskog osvetljenja, AER RGB 2 svetleće ventilatore, kao i svetleće “češljeve” za kablove.

Nove karakteristike HUE 2 ambijentalnog RGB V2 kompleta: Jača lepljiva traka: poboljšani lepak na 3M lepljivoj traci koja drži LED svetlosnu traku je nanet u tanjem sloju ali je mnogo boljih karakteristika. Lepak je jači, bolje lepi traku za površinu monitora.

Bolje prijanja za različite površine i materijale od kojih su izrađena kućišta monitora svih vodećih proizvođača monitora. Ugaoni konektori oblika slova “L”:  radi lakše ugradnje, zamenili smo 150mm ugaoni konektor sa novim ugaonim konektorom oblika slova “L” u gornjem levom i donjem desnom delu vašeg monitora.

 

NZXT 01

 

Alkoholne maramice: obzirom da je vaš monitor možda prašnjav i prljav tokom inicijalne ugradnje HUE 2 RGB svetlosnog kompleta, olakšali smo vam proceduru instalacije tako što smo u pakovanje dodali alkoholne maramice za čišćenje kako bi monitor besprekorno pripremili za ugradnju LED svetlosnih traka.

Opcije i uređaji HUE 2 RGB kompleta osvetljenja za gejming PC: Komplet je dostupan u dve varijante, prvoj za monitore dijagonale od 21” do onih od 25”/34”-35” ultra širokog formata i drugi, za ekrane dijagonale od 26” do 32”.  

HUE 2 RGB komplet donosi atraktivne svetlosne efekte u vaš gejming PC i pruža još bolji osećaj gejming iskustva, projektujući svetlost u boji sa ivica vašeg ekrana na vaše zidove, kreirajući tako nezaboravni gejming ambijent.

Predviđene maloprodajne cene su $99.99 za HUE 2 Ambient RGB Lighting Kit V2 (21”-25”, 34”-35” UltraWide), kao HUE 2 Ambient RGB Lighting Kit V2 (26”-32”), od 12. aprila.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…