| Vesti | Hardver | NZXT najavio Kraken X-3 i Z-3 seriju
Hardver NZXT

NZXT najavio Kraken X-3 i Z-3 seriju

Iz kompanije NZXT dolaze nove iteracije nagrađivanje linije all-in-one tečnih hladnjaka. Kraken X-3 i Kraken Z-3 serija je kontruisana tako da nudi onima koji grade svoju idealnu konfiguraciju više opcija kako bi ih što unikatnije kastomizovali, uz najbolje moguće performanse hlađenja.

Nova u NZXT Kraken ekosistemu, Z-3 serija je dostupna u 280mm, kao i 360mm, i iz kompanije navode da je u pitanju izuzetno bitan deo kada se govori o ultimativnoj gejming mašini. LCD ekran od 60mm nudi beskrajnu vizualnu kastomizaciju uz NZXT CAM, i nudi vitalne sistemske podatke, kao i bilo koju vašu sliku ili animirani GIF.

„Išli smo do krajnjih granica, kako bi učinili najnoviju generaciju Kraken-a najprivlačnijim i najbogatijim AIO ikada. Mogućnosti za prilagođavanje pomoću Kraken Z su beskrajne i jedva čekam da vidim šta će zajednica učiniti uz toliki potencijal.“, navodi Johnny Hou, osnivač i CEO NZXT.

„Kada nam se NZXT obratio sa ambicijama za vrhunske all-in-one CPU hladnjake, znali smo da su neka od naših najnovijih i najuzbudljivijih unapređenja tehnologije bila idealna za podizanje gameplay-a na sledeći nivo“, rekao je Andre Eriksen, izvršni direktor i osnivač Asetek.

„Sa našom novom pumpom napravljenom za što bolje performanse, novi Kraken-ovi all-in-uređaji pružaju vrhunsko hlađenje i tih rad, dok graditeljima pružaju platformu za jedinstveno samoizražavanje.“ Osvežena Kraken X-3 serija (dostupna u konfiguracijama od 240 mm, 280 mm i 360 mm) se nadograđuje na poznati RGB infinity mirror dizajn povećanjem veličine prstena.

Nadograđeni cap je sada rotirajući kako bi se osigurala ispravna orijentacija NZXT logotipa. Pored toga, ugrađen je i NZXT RGB kanal za jednostavno dodavanje bilo kojeg NZXT RGB proizvoda, poput AER RGB 2 ventilatora.

Obe serije, Kraken X-3 i Z-3 kompatibilne su sa mainstream CPU socketima kao što su Intelov LGA 1151 i AMD-ov AM4, a pružaju graditeljima pristup hlađenju visokih performansi bez obzira za koju se platformu odluče.

Kada je reč o cenama, preporučene maloprodajne cene za Kraken X-3 seriju su 130 (Kraken X53), 150 (Kraken X63), i 180 dolara (Kraken X73). U slučaju Z-3 serije, Z63 hladnjak košta oko 250 dolara, dok Z73 iznosi 280 dolara.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…