| Vesti | Hardver | Nove igre sa FSR podrškom i novi Adrenalin drajveri sa proširenim mogućnostima
Hardver AMD

Nove igre sa FSR podrškom i novi Adrenalin drajveri sa proširenim mogućnostima

AMD je publikovao najnovije izdanje Radeon Software Adrenalin 21.9.1 upravljačkog programa, donoseći nove funkcije i proširenu podršku koja omogućava Radeon igračima da izvuku maksimum iz svojih sistema sa AMD procesorima.

Najpre je tu automatski overclocking za Ryzen PC-e. Igrači sa grafičkim karticama Radeon RX 6000 serije i Ryzen 5000 serije procesorima, sada mogu uživati u pojednostavljenom iskustvu overklokiranja, lakom za korišćenje.

Radeon Software Adrenalin 21.9.1 objedinjuje podešavanje performansi Ryzena i Radeona u jednu karticu jednostavnu za korištenje, uključujući funkciju automatskog overklokiranja za povećanje performansi na grafičkim karticama Radeon RX 6000 serije i procesorima serije Ryzen 5000.

Nakon toga, tu je Radeon softverska podrška za Microsoft Windows 11. Novi Windows 11 upravljački program sa AMD.com donosi optimizacije performansi i moćne funkcije poput Radeon Boost-a, Radeon Anti-Lag-a i Radeon izoštravanja slika radi poboljšanja performansi, smanjenja latencije i poboljšanja vizuelnog izgleda na Windows 11 računarima.

AMD Smart Access Memory sada je podržana na grafičkim karticama Radeon RX 5000. Najbolje moguće performanse se mogu postiću uparivanjem grafičkih kartica Radeon RX 5000 serije sa AMD Ryzen 5000 ili odabirom stolnih procesora Ryzen 3000 i matičnim pločama AMD serije 500.

AMD je nastavio saradnju sa partnerima iz gaming industrije na proširenju sve veće biblioteke naslova sa podrškom za AMD FidelityFX Super Resolution (FSR). Uz podršku brojnih developera, AMD-ova tehnologija prostornog upscalinga, sada je dostupna u 27 uzbudljivih naslova od lansiranja u junu.

Najnoviji naslovi su između ostalih – A Chinese Ghost Story, ArcadegeddonBlack Desert,Chernobylite, Dota 2, Edge of Eternity, Elite Dangerous: Odyssey, Marvel’s Avengers, Myst, Necromunda: Hired Gun, NiShuiHan, Resident Evil Village, The Medium, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt.

Štaviše, upravo izašli hit „DEATHLOOP“ donosi svoju implementaciju FSR-a, a u narednim sedmicama se očekuje da će World War Z: Aftermath, JX3, F1 2021 i No Man’s Sky takođe dodati podršku za FSR, koji nudi igranje sa visokim frejmrejtom i neverovatnu vizuelnu vernost na preko 100 AMD procesora i grafičkih kartica, kao i konkurentskih proizvoda.

Igrači mogu saznati više o Radeon Software Adrenalin 21.9.1 i preuzeti ih u blogu na ovom linku.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu…