| Vesti | Hardver | Nova Level 20 XT Cube kućišta iz Thermaltake
Hardver

Nova Level 20 XT Cube kućišta iz Thermaltake

Kompanija Thermaltake je najavila dostupnost Thermaltake-ovih Level 20 XT Cube kućišta.

Level 20 XT Cube ima dizajn koji postavlja komponente u odgovarajući položaj kako biste im lako pristupili, kao i dizajn podeljenog nivoa koji odvaja hlađenje, PSU i hardverske komponente u gornjem i donjem delu.

Level 20 XT Cube podržava sve do E-ATX matičnih ploča, CPU hladnjake do 250mm u visini, VGA dužine do 400mm i PSU veličine do 220mm u dužini.

XT Cube takođe podržava do 480 mm radijatora, sa ugrađenim položajem duž gornje, prednje ili na obe strane u donjem delu.

Level 20 XT Cube je unapred opremljen sa jednim ventilatorom od 140 mm, a omogućava korisnicima da naprave kompletan high-end sistem sa dovoljno prostora za do dva prednja 200mm ventilatora.

 

TT 01

 

Tu je i kompatibilnost sa radijatorima od 480mm, 420mm, 360mm, 280mm, 240mm, 140mm i 120mm. Otklonjivi gornji ventilator, prednji filter i donji filter omogućavaju smanjenje prašine i bolji protok vazduha.

Nivo 20 XT nosi inovacije ranijih modela kockastih kućišta, stoga je kućište podeljeno u dve komore. Na gornjoj komori nalaze se grafički procesori matične ploče i druge PCI-E kartice, dok se u donjem delu nalaze napajanje, uređaji za skladištenje i elementi za hlađenje.

 

TT 02

 

Prednji, gornji i bočni paneli su izgrađeni od kaljenog stakla od 4 mm, te su otporniji na prašinu i ogrebotine od akrila i pružaju jasniji pogled na unutrašnje komponente.

I/O portovi imaju dva USB 3.0 ulaza, dva USB 2.0 i jedan tip-C port, omogućavajući korisnicima jednostavan pristup za brz prenos. Level 20 XT sadrži modularne ploče, police, pregrade i nizove za montažu. Uz Dismantable Modular Design, može se maksimalno iskoristiti prostor za instaliranje komponenti.

 

TT 03

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…