| Vesti | Hardver | MSI predstavio Trident X seriju SFF gejming desktopova
Hardver

MSI predstavio Trident X seriju SFF gejming desktopova

Kompanija MSI je predstavila novu Trident X seriju gejming desktopova sa najnovijom MSI GeForce RTX 2080 grafičkom kartom i Intelovom devetom generacijom Core K serije procesora.

Iz MSI-ja navode da Trident X serija nudi kompaktne desktop PC-eve koji mogu da inkorporiraju SFX napajanja i najnovije MSI GeForce RTX grafičke karte.

Trident X serija targetira gejmere koji zahtevaju najbolje performanse tokom dugih igračkih sesija, ili pak ultimativnu platformu za multitaskovanje.

Uz Intel-ovu devetu generaciju Core K seriju procesora i MSI GeForce RTX grafičke karte, Trident X serija može ponuditi odlične performanse za bilo koji zadatak, bilo da je u pitanju gejming ili video obrada.

Intelova deveta generacija Core K procesora unutar Trident X nudi do 50 odsto više performansi nego prethodna generacija, kako navode iz kompanije.

 

Trident 01

 

Trident X serija sadrži panele od kaljenog stakla koji se mogu otvoriti sa strane, što može pomoći pri lakšem instaliranju, odnosno uklanjanju komponenti.

Mash dizajn na donjem delu stakla takođe pomažu ventilaciji toplote od CPU-a. Iz MSI navode da su tokom kreiranja konsultovali brojne korisnike i pokušali da kreiraju najintuitivniji dizajn koliko je to moguće.

Trident X serija je dizajnirana sa svim bitnim komponentama na stranama kućišta, samim tim će korisnicima biti olakšan pristup.

 

Trident 02

 

Nakon što otklonite četiri šrafa na zadnjoj strani, i metalnu pregradu na obe strane, moći ćete da menjate CPU, memorije, i hard diskove.

Unutar Trident X je zastupljen Silent Storm Cooling termalni sistem koji individualno hladi različite komponente, koji će pomoći tokom live streaming-a, kao i tokom igranja omiljenih igara koje zahtevaju dosta resursa.

Trident X serija takođe zadržava i dizajn svetala koji je prvi put korišćen u Trident 3 Arctic. Ona su dodatno optimizovana u tri različita niza.

Korisnici mogu kastomizovati svetlosne efekte putem ugrađenog softvera. Tokom igranja, svetlo se menja onda kada detektuje zvučni signal u igri, pa se menja u skladu sa naslovom koji ste pokrenuli.

 

Trident 03

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…