| Vesti | Hardver | MSI predstavio GeForce GTX 1080 Ti Lightning Z
Hardver

MSI predstavio GeForce GTX 1080 Ti Lightning Z

MSIGeforce1080GTXTiLightning

Nakon što su korisnicima zagolicali maštu tokom održanog Computexa 2017 krajem maja, MSI je odlučio da konačno obelodani novog člana rastuće porodice grafičkih kartica. U pitanju je MSI GTX 1080 Ti Lightning Z.

Opremljena je sa tri osmopinska PCI Express power konektora kada su ozbiljna overklokovanja u pitanju. Za dobro hlađenje su se postarali TORX 2.0 kuleri, kojih ovde ima 2 od 10, kao i 1 od 9cm, koristeći svoju Tri-Frozr tehnologiju, gde se dobija na performansama, a buka maksimalno redukuje.

Što se tiče klokovanja, MSI-jev model nudi tri opcije na raspolaganju, to su Lightning, Gaming i Silent mod. Tu su takođe i 2 x 8mm SuperPipes koje služe za brže sprovođenje toplote, kako tvrde čelnici iz MSI-a, do čak 700 W.

Ako pak želite da „dovedete“ kartu naterate do većih napona, brzina i to bez ikakvih hardverkih modifikacija to omogućava specijalni BIOS čip koji aktivira LN2 mod. I to sve na klik dugmeta, jer je u pitanju dobro poznati DIP switch.

 

MSIGeforce1080GTXTiLightning 01 T MSIGeforce1080GTXTiLightning 02 T MSIGeforce1080GTXTiLightning 03 T

 

Možete vršiti i V-Check point proveru napona GPU-a, memorije, i ostalih bitnih komponenti, dok Multiple Temp Monitor meri temperature u realnom vremenu.

 

MSIGeforce1080GTXTiLightning 04 T MSIGeforce1080GTXTiLightning 05 T MSIGeforce1080GTXTiLightning 06 T

 

Tu je takođe i Mystic Light, softver za kontrolu RGB LED osvetljenja preko mobilnog telefona, uz pomoć kojeg se osvetljenje može daljinski korigovati. Sve grafičke karte, uključujući i ovu, poseduju Military Class komponente za koje kompanija tvrdi da doprinose daljoj stabilnosti i funkcionalnosti.

 

Specifikacije:

 

MSIGeforce1080GTXTiLightning 07

 

Novog člana porodice MSI možemo očekivati u julu, kada će i biti informacija o ceni.

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu