| Vesti | Hardver | MSI najavio zajedničku kampanju sa Intel-om
Hardver

MSI najavio zajedničku kampanju sa Intel-om

MSI

MSI i Intel su se udružili kako bi pružili gejmerima paket koji sadrži do osam dostupnih igara kao što su Warhammer: Vermintide II i X-Morph.

Ukoliko kupite odabrane Intel 300 matične ploče i desktop računare iz MSI, bićete u prilici da dobijete besplatni softverski paket koji vredi oko 180 dolara.

Ova zanimljiva akcija traje do 30. juna ove godine.

„Drugačiji od ostalih, softverski paket koji je objavio Intel nastoji da udovolji igračima koji žele što bolje performanse sa različitim opcijama igre koje mogu izabrati.

Sadrži osam popularnih softvera uključujući Vermintide II, X-Morph, XSplit i još mnogo toga, a ovaj softverski paket je idealan za mainstream nivo igrača.

 

MSI 01

 

Warhammer: Vermintide 2 je žestok nastavak akcionog naslova iz prvog lica, nakon kritičko priznatog Vermintide-a. Da li ste ikada mislili da budete u ulozi vanzemaljca? Gejmer u X-Morph-u može da igra kao vanzemaljska vrsta koja napada Zemlju kako bi sakupljala svoje resurse uz jedinstvenu fuziju strategije pucanja i odbrane tornjeva“ – navodi se u saopštenju između ostalog.

U kompletu sa MSI-jevim najnovijim gaming matičnim pločama i kompletnom linijom desktopa, iz MSI navode da će obezbediti najbolje moguće zadovoljstvo igračima. MSI H370 i B360 serija matičnih ploča dolazi sa novim karakteristikama zasnovanim na performance-orijentisanim dodacima kao što su Core boost, Intel Turbo USB 3.1 Gen2 i prošireni dizajn heatsink-a, kako bi igračima pružili najbolje i najbrže igračko iskustvo.

 

MSI 02

 

Izvor: MSI