| Vesti | Hardver | MSI najavio novu liniju AMD B450 čipset matičnih ploča
Hardver

MSI najavio novu liniju AMD B450 čipset matičnih ploča

MSI

MSI je objavio da su MSI B450 matične ploče od sada na polici. U ponudi su matične ploče iz serija Performance GAMING, Arsenal GAMING i PRO.

Iz MSI-ja navode da MSI B450 matične ploče omogućavaju korisnicima maksimiziranje performansi i dobijanje boljeg iskustva u igricama.

„Prema MSI OC Lab, ponosni smo što smo u mogućnosti da postignemo CPU frekvenciju do 5.7 GHz sa tri MSI B450 matične ploče.

Sa visoko optimizovanim dizajnom i vrhunskim raspoređivanjem, kao i MSI ekskluzivnom funkcijom, Core Boost, B450 GAMING PLUS, B450 TOMAHAVK i B450M MORTAR podižu CPU frekvenciju AMD Ryzen 2600X preko 5,7 GHz koristeći LN2, sa 5781 MHz, 5752 MHz i 5771 MHz, respektivno.

Ovo je neverovatan rezultat koji pokazuje da su MSI B450 matične ploče savršene sa većim performansama.“ – navodi se u saopštenju.

Ovog puta, MSI matične ploče su upakovane sa nekoliko potpuno novih funkcija kako bi zadovoljile igrače i profesionalne potrebe korisnika. Da bi ažuriranje BIOS-a bilo lakše nego ranije, većina MSI B450 matičnih ploča je opremljena BIOS-om Flashback+, koji je izgrađen na zadnjem panelu. Još bolje, BIOS Flashback+ čak i radi bez instaliranog CPU-a, memorije ili grafičke kartice.

Isporučene sa novom AMD SSD tehnologijom ‘StoreMI’ i MSI-jevom ekskluzivnom X-Boost-om, MSI B450 matične ploče obezbeđuju optimalno iskustvo prenosa. StoreMI pomaže kreiranju virtuelnog SSD-a pomoću mešanja kapaciteta skladištenja, tretira fleš kao primarnu memoriju i optimizira pristup podacima uz kontinuirani nadzor.

 

MSI 01 T MSI 02 T

 

U kombinaciji sa MS-ovim X-Boost-om, performanse prenosa mogu se povećati do 10%, značajno povećavajući brzine prenosa podataka. B450 GAMING PRO CARBON AC nudi opcije prilagođavanja korišćenjem MSI Mystic Light i Mystic Light Extension-a. Sa milionima boja i 10 predefinisanih LED efekata koristeći smartphone, tablet ili Windows PC, Mystic Light proširuje RGB iskustvo.

Ekosistem MSI Mystic Light podržavaju najveći svetski hardverski brendovi kako bi se osigurala savršena sinhronizacija njihovih RGB proizvoda, kao što su tastature, miševi i slušalice sa MSI matičnim pločama. B450 GAMING PRO CARBON AC takođe uključuje AMD Turbo USB 3.1 Gen2. Pored toga, Audio Boost 4 sa Nahimic 3 i Voice Boost obezbeđuju najviši mogući kvalitet zvuka koristeći kvalitetne audio komponente i izolovani audio PCB.

Nova funkcija nazvana Voice Boost može automatski podesiti jačinu zvuka, omogućujući igračima da imaju savršenu ravnotežu između in-game zvuka i VOIP-a radi jasne komunikacije tokom igara. B450 GAMING PRO CARBON AC ima još mnogo mogućnosti, poput proširenog dizajna hladnjaka, kako bi se obezbedili bolji termički uslovi, 2x M.2 slotovi za podršku do 32 Gb / s i M.2 SHIELD.

 

MSI 03 T MSI 04 T

 

Inspirisan vojnim konceptom, B450 TOMAHAWK je opremljen uz prošireni dizajn heatsink-a kako bi omogućio povoljno toplotno rešenje. Core Boost poseduje optimizovan dizajn i vrhunski raspored, čime se obezbeđuje brža isporuka energije CPU-u. B450 TOMAHAWK takođe dozvoljava dalje kastomiziranje, kao što je područje za nalepnice koje omogućava igračima da stave svoje omiljene nalepnice na poklopac hladnjaka i Mystic Light kako bi personalizovali RGB efekte u milionima boja i 10 predefiniranih LED efekata.

Za brži doživljaj igre, M.2 slot i AMD Turbo USB 3.1 Gen2 sa X-Boost-om će obezbediti bržu brzinu prenosa za SSD i USB uređaje. U skladu sa naprednim grafičkim kartama, B450 TOMAHAWK je opremljen sa PCIe Steel Armor i Steel Slot kako bi se sprečilo bilo kakvo oštećenje. B450M MORTAR matična ploča je dizajnirana sa vojnim konceptom u vidu, uz prošireni dizajn hladnjaka, podršku za procesore sa više jezgara i pruža bolje toplotne performanse.

Posvećena oblast omogućava gejmerima da prilagođavaju ovu ploču jedinstvenim nalepnicama, a pored toga, B450M MORTAR je opremljen sa 2x M.2 slotovima i AMD Turbo USB 3.1 Gen2 kako bi pružio brzu igru. MSI-ova DDR4 Boost pomaže u postizanju maksimalnih performansi RAM-a dok održava stabilnost.

 

MSI 05

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…