| Vesti | Hardver | MSI najavio #GamersGoLive inicijativu
Hardver

MSI najavio #GamersGoLive inicijativu

MSI

Kako je popularnost streaming-a gejmplejeva putem Interneta postala dosta popularna u proteklih par godina, MSI i pridruženi partneri su odlučili da vam priteknu u pomoć, bilo da ste hardkor gejmer sa vrhunskom opremom ili pak jednostavno želite da komunicirate sa vašim gledaocima i odgovarate na poruke.

MSI je osnovao kampanju #GamersGoLive, rame uz rame sa partnerima AMD, Cooler Master, HyperX, kao i Seagate.

Cilj kampanje jeste da se preporuče najbolji gejming i streaming PC build-ovi, koje pokreće druga generacija AMD Ryzen 5 CPU-ova, kao i najnoviji MSI B450 TOMAHAWK i B450M MORTAR gejming matične ploče.

Kao prva preporuka dolazi AMD-ova druga generacija Ryzen 5 CPU-ova sa šest jezgara i dvanaest thread-ova, za koju navode da nudi povoljne performanse po povoljnim cenama, kako biste mogli da neometano multitaskujete, tokom snimanja/streaminga gejmpleja.

MSI B450M gejming matična ploča nudi produženi heatsink dizajn i veći broj power faza, kako Ryzen CPU mogao da postigne optimalne performanse pri nižim temperaturama. MSI B450 gejming matične ploče uključuju AMD StoreMI tehnologiju koja može poboljšati vreme učitavanja, vreme čekanja i odziv sistema.

 

MSI 01

 

Konvencionalni 3.5-inčni HDD u kombinaciji sa AMD StoreMI-om obezbeđuje performanse poput SSD-a dok održava HDD kapacitet. Štaviše, MSI B450 matične ploče dolaze sa izvornim USB 3.1 Gen2 radi USB brzina i neprekidnu konekciju i stabilnost.

U saradnji sa OBS Studio-om, MSI B450 matične ploče dolaze u paketu sa brendiranim Open Broadcaster Software-om (OBS), tako da prebacivanje prilagođenih overlay-a na tekući livestream neće izazvati nikakve probleme. MSI Streaming Boost karta za snimanje je dizajnirana specijalno za strimovanje svih vaših mobilnih igara, uz 1080p HD kvalitet na 60 FPS.

„Uzbuđeni smo da zajedno pokrećemo kampanju #GamersGoLive sa tri najveća svetska imena za PC gejming hardver“, rekao je Ted Hung, potpredsednik MSI-ovog odeljenja za matične ploče. „Nismo mogli tražiti bolju priliku za partnerstvo kako bi prikazali ono što napredne matične ploče B450 visokih performansi mogu postići u streamingu.“

 

MSI 02

 

„Naša druga generacija AMD Ryzen desktop procesora predstavlja esenciju svega čemu se AMD posvetio u industriji računara – pružanju više performansi, karakteristika i izbora za naše kupce nego ikada pre,“ izjavio je Travis Kirsch, direktor, klijent računarstva, AMD. „Veoma smo uzbuđeni što smo videli naše vodeće partnere, uključujući i MSI koji pokreću nove B450 matične ploče, koje uključuju besplatan download AMD StorageMI tehnologije za ubrzanje skladištenja, omogućavajući PC entuzijastima i igračima širom sveta vrhunsko PC iskustvo.“

„Posedovanje optimalnog rešenja za hlađenje je važno za postizanje superiornih mogućnosti multitaskinga. Kao vodeći brend u termičkim rešenjima, naš MasterLiquid ML240L RGB može maksimizirati snagu 2. generacije AMD Ryzen procesora“, rekao je Joost Gommans, direktor marketinga u Cooler Master.

 

MSI 03

 

„Napajan od strane MWE Gold 550W i smešten u MasterBox TD500 kućište sa RGB ventilatorima, sistem pruža savršenu ravnotežu uz nizak nivo buke i optimalne performanse, što omogućava streamerima da povećaju brzinu jezgra na pristojnu temperaturu.“

„Za streaming PC igara, komponente kao što su Memory i SSD takođe igraju značajne uloge“, navode iz HyperX. „HyperX-ov FURY DDR4 modul je dizajniran za unapređenje performansi orijentisanih na stabilnost na AMD-ove najnovije platforme. Kombinacija MSI B450 matičnih ploča i HyperX memorije osiguravaju vrhunsku kompatibilnost.“

„Oduševljeni smo partnerstvom sa AMD-om i MSI na lansiranju platforme B450“, rekao je Derek Hockman, menadžer marketinga proizvoda u kompaniji Seagate. „Sa najnovijom AMD StoreMI tehnologijom, kapacitetom i istrajnošću naših hard diskova BarraCuda, posvećeni smo tome da korisnicima donesemo najbolje iskustvo u toku igre“.

 

MSI 04

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…