| Vesti | Hardver | Mobius 120 OC – novi član Cooler Master „Mobius“ porodice ventilatora za kućište
Hardver Cooler Master

Mobius 120 OC – novi član Cooler Master „Mobius“ porodice ventilatora za kućište

Iz kompanije Cooler Master dolazi novi ventilator za kućišta pod nazivom Mobius 120 OC. Čelnici iz ove kompanije tvrde da ne samo da je Mobius 120 OC bešuman u radu, već i da vama kao korisnicima nudi potpunu kontrolu.

Kada se govori o samom dizajnu ovog ventilatora, Mobius 120 OC koristi međusobno povezane lopatice ventilatora za poboljšanu strukturu i usmereni protok vazduha. Da bi se dodatno smanjile vibracije, ventilator dolazi sa gumiranim stopicama koje ga čine stabilnim i tišim, dok dostiže brzinu okretanja od 3200 RPM ± 10%.

Kako bi se povećao vek trajanja ventilatora i smanjili nivoi buke, Cooler Master koristi dizajn sa dvostrukim kugličnim ležajem.

Inženjeri Cooler Mastera takođe su uključili i prekidač za podešavanje brzine koji omogućava korisniku da prilagodi brzinu ventilatora prema bilo kojoj potrebi, bez oslanjanja na softver ili kontrolu putem BIOS-a.

Konačno, centralni deo je od metala kako bi se omogućio što duži vek trajanja i izdržljivost. Takođe, ako se odlučite za Mobius 120 OC, nećete morati da se brinete ukoliko dođu nepredviđene okolnosti uz doživotnu garanciju.

Da podsetimo, sam ventilator Mobius 120 OC je novi član Mobius serije ventilatora za kućišta iz Cooler Master-a. Nakon predstavljanja Mobius 120 i Mobius 120P ARGB u septembru 2022. godine, Cooler Master su objavili Mobius 120P ARGB White i Mobius 140P ARGB tokom CES 2023 u Las Vegasu.

Očekivana maloprodajna cena Mobius 120 OC ventilatora iznosi oko 32 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…