| Vesti | Hardver | Microsoft najavio pre-order za Xbox One X
Hardver

Microsoft najavio pre-order za Xbox One X

XboxOneX

Posle brojnih najava, čelnici Microsoft-a su objavili da će Xbox One X konzola biti dostupna prvobitno preko pre-ordera Project Scorpio ograničene edicije za konzolu. Za 499 dolara, kolika je cena standardnog modela, gejmeri mogu uživati u uređaju u unikatnom dizajnu uz koji se dobija i vertikalni stalak, dok Project Scorpio logo krasi konzolu i kontroler. Samo neke od performansi kojima je opremljen Xbox One X su centrifugalni ventilator, Vapor Chamber, Scorpio Engine, kao i Hovis Method.

Xbox One X konzola je konzola koja se sastoji iz 6 Teraflopsa grafičke snage procesovanja, a poseduje i kompatibilnost sa svim Xbox One igrama i dodacima.

Konzola je dizajnirana tako da kućište brzo provlači vazduh i kompresuje ga, i sve je to zahvaljući centrifugalnom ventilatoru koji omogućuje maksimalno hlađenje uz minimalnu buku.

Vapor Chamber u Xbox One X-u koristi napredno tečno hlađenje kako bi Scorpio Engine ostao hladan.

 

XboxOneX 01

 

Sam Scorpio Engine se sastoji od 6 teraflopsa, kao i 326 GB/s memorijskog bandwidth-a kao i kastomiziranog silikona, a za regulaciju jačine struje se pobrinuo digitalni Hovis Method sistem. Može se poručiti preko Microsoft-ove radnje, Best Buy-ja ili Gamestop-a.

 

Izvor: Microsoft

 

Komentarišite na forumu