| Vesti | Hardver | Luxa2 predstavlja Groovy Duo
Hardver

Luxa2 predstavlja Groovy Duo

Luxa2 Groovy Duo

Luxa2 je predstavila Goovy Duo Live bežični zvučnik, novi dodatak Groovy serije. Groovy Duo je set malih kompaktnih lako prenosivih zvučnika koji će Vam obezbediti uživanje u omiljenoj muzici bilo gde.

Set stereo zvučnika možete podeliti sa vašim drugarima i poznanicima za mono reprodukciju muzike, a za potpuni stereo doživljaj treba samo da uparite ova dva zvučnika sa izvorom.

Groovy Duo je, osim za slušanje muzike, odličan i za gledanje filmova, igranje i sve druge audio potrebe. Zvučnici imaju 900mAh li-polimer baterijske ćelije, a vezu sa uređajem uspostavljaju preko Bluetooth konekcije.

 

 

Luxa2 Groovy Duo 1 T Luxa2 Groovy Duo 2 T

 

Kućište ima glatku mat crnu teksturu, izuzetno reaktivne fizičke tastere za kontrolu, i estetski lepo implementiran LED indikator. Groovy Duo je modernog dizajna, što znači da predstavlja privlačan modni detalj za sve Vaše portabilne muzičke potrebe. Iako su u pitanju dva mala “spikerčića”, Groovy duo ima kombinovanu ukupnu snagu od 6W, što je dovoljno za svakodnevne potrebe. Nudi osam sati uzastopnog rada i treba mu svega 3 sata da se baterija skroz napuni.

 

Luxa2 Groovy Duo 3 T Luxa2 Groovy Duo 4 T

 

Groovy Duo je takođe kompatibilan sa Luxa2 Goovy Audio Center aplikacijom koja ima opcije dodatnog petokanalnog ekvilajzera, kao i Global Cloud Radio i Playlist datoteke. Oni koji žele naprednija podešavanja i opcije, mogu preuzeti aplikaciju sa Google Play Store-a.

 

Izvor: Luxa2

 

Komentarišite na forumu…