| Vesti | Hardver | Kingston osvojio nekoliko nagrada u oblasti cyber bezbednosti
Hardver

Kingston osvojio nekoliko nagrada u oblasti cyber bezbednosti

Kingston

Kingston Digital, divizija u okviru Kingston Technology Company saopštila je da je osvojila nagradu u kategoriji „Hot Company Data Loss Prevention“, priznanje koje se dodeljuje liderskim kompanijama u pomenutoj industriji.

Osim toga, IronKey D300 enkriptovani USB Flash drive kao i UV500 SSD, osvojili su priznanja u kategorijama Cyber Defense 2018.

Inače, radi se o The Global Awards, tradicionalnoj dodeli nagrada iza koje stoji Cyber Defense Magazine, a nagrade se dodeljuju inovatorima na polju sistema za cyber-odbranu kao i u oblasti sigurnosti informacija.

Kingston je ove godine nagrađen u ukupno šest kategorija. Kingston Technology je osvojio priznanje u „Hot Company Data Loss Prevention“ kategoriji, dok je IronKey D300 enkriptovani USB Flash drive osvojio sledeće nagrade – „Izbor urednika za kategoriju Bring Your Own Device (BYOD)“, kao i „Hardverski proizvod najveće bezbednosti“.

UV500 SSD zajedno sa svojom 256-bitnom AES hardverskom enkripcijom i podrškom za TCG Opal 2.0 osvojio je tri nagrade: „Najinovativniji način prevencije gubitka podataka“, „Najinovativniji način enkripcije“, kao i „Security hardware sledeće generacije“.

 

Kingston 01

 

„Upadi u sisteme, krađe i gubici poverljivih podataka u okviru kompanije kao i ličnih informacija, predstavljaju veliki problem širom sveta,“ rekao je Robert Allen, direktor marketinga i tehničkih usluga EMEA regije u kompaniji Kingston. „Verujemo da je jedan od ključeva uspešnog plana za sigurnost podataka, kao i za smanjenje troškova od gubitka podataka, upravo to da kompanije budu sigurne da je enkripcija podataka obezbeđena u okviru firewall-a, ali i izvan njega. To što smo osvojili „Hot Company“ nagradu, kao i to što su naša rešenja dobila priznanja u nekoliko kategorija u okviru Cyber Defense 2018 Global Awards, veoma je veliko priznanje za nas.“

 

 

Kingston 02

 

„Drago nam je što možemo Kingston Technology da proglasimo najvećim pobednikom u višestrukim kategorijama,“ izjavio je Gary S. Miliefsky, izdavač magazina Cyber Defense.

„Proveli smo šest meseci u potrazi za najinovativnijim i najsavremenijim cyber security kompanijama za naš 2018 Global Awards izbor. Nije nas iznenadilo što je na kraju Kingston osvojio nagrade, jer su bili veoma aktivni u proizvodnji inovativnih rešenja sa ciljem sprečavanja neovlašćenih upada u sisteme koji imaju negativne uticaje na kompanije i organizacije širom sveta.“

 

Kingston 03

 

Izvor: Kingston

 

Komentarišite na forumu…