| Vesti | Hardver | HyperX predstavio nove gejmerske tastature
Hardver

HyperX predstavio nove gejmerske tastature

HyperXAlloy

Kompanija HyperX je odlučila da obraduje gejmersku populaciju sa novim tastaturama. U pitanju su oruđa koje koriste fanovi eSports-a – HyperX Alloy FPS Pro i Alloy Elite mehaničke igračke tastature. Alloy serija se može pohvaliti Cherry MX mehaničkim prekidačima, svetlosnim efektima, anti-ghosting tehnologijom kao i ram od čelika kako bi se omogućio kvalitetan fidbek i performanse.

Alloy Elite mehanička tastatura nudi HyperX crveno LED pozadinsko osvetljenje, kao i svetlo sa 18 LED dioda sa podesivim osvetljenjem koje se može menjati u prilagođenim režimima svetla, kao i 6 podešavanja LED efekata.

Brzi pristup je omogućen zahvaljujući tasterima koji podešavaju osvetljenje, svetlosne efekte i igračke modove. Tu su i posebni multimedijski tasteri, kao i veliki točkić za podešavanje željene jačine zvuka, dok se za izdržljivost pobrinuo čelični ram.

Alloy Elite takođe poseduje USB 2.0 port, HyperX WASD tastere koji su obojeni i teksturisani i sačinjeni od titanijuma, kao i garantovanu prevenciju zaglavljivanja tastera i punu podršku za veći broj tastera koji su istovremeno pritisnuti. Za Alloy Elite nije potreban nikakav dodatni softver, već se automatski aktivira i spremna je za plug-and-play igranje. Radi dodatnog komfora, omogućen je i odvojivi naslon za dlan.

 

HyperXAlloy 01 T HyperXAlloy 02 T

 

HyperX Alloy FPS Mechanical Pro je tastatura posebno dizajnirana za gejmere koji žele tastaturu bez numeričkog dela i koja omogućava FPS igračima da unaprede svoj nivo igranja. Proizvođači su se potrudili da simplifikuju dizajn i omogući nesmetano kretanje miša i štednju prostora. Cherry MX prekidači su aktivni, pozadinsko osvetljenje je jednobojno i to u crvenoj boji, a tu su i 6 LED režima i 5 nivoa osvetljenja.

 

HyperXAlloy 03 T HyperXAlloy 04 T

 

USB 2.0 se postarao za povezivanje, i to sa čak dva konektora. Anti-ghosting tehnologija je tu za što bolji gejmerski doživljaj, a tu je i podrška za neograničen broj istovremeno pritisnutih tastera. Tu su i multimedijski tasteri, kao i igrački režim.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu