| Vesti | Hardver | HyperX predstavio Cloud Alpha slušalice
Hardver

HyperX predstavio Cloud Alpha slušalice

HyperXAlpha

Na ovogodišnjem GamesComu, HyperX je predstavio HyperX Cloud Alpha gejmerske slušalice. Iz radionice Kingston-ovog igračkog ogranka su stigle slušalice za koju čelnici tvrde da pružaju udobnost pri dužem igranju, kao i kvalitet zvuka koji bi poboljšao iskustvo igranja na PC-u, konzolama i mobilnim platformama za koji se postarala tehnologija dvojnih komora.

Cloud Alpha ima pod haubom HyperX tehnologiju dvojnih komora kako bi se pružio precizan zvuk u igrama sa varirajućim rasponom tonova. Dvojne komore, sa drajverima od 50 milimetara, omogućavaju ovom modelu da odvoji bas od srednjih i visokih tonova, stvarajući posebnu dinamiku zvuka koja čini da igre, muzika i filmovi deluju realnije.

Kako bi korisnici uživali u satima i satima igranja, Cloud Alpha pruža komfor u vidu HyperX memorijske pene, i proširenog rajfa koji ima mekšu oblogu i čvrst, lagani aluminijumski ram.

Headset takođe ima i odvojiv kabl sa kontrolom zvuka koja omogućava igračima da prilagode jačinu zvuka i isključe mikrofon bilo da koriste PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One, ili neki sistem za VR sa 3,5 milimetarskim audio priključkom. Takođe, Cloud Alpha headset ima TeamSpeak i Discord sertifikate.

 

HyperXAlpha 01 T

Dostupnost Cloud Alpha kod selektovanih partnera u Evropi se planira 25. septembra, a u Srbiji pred kraj godine, po očekivanoj ceni od oko 14.990 dinara.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu