| Vesti | Hardver | HyperX najavio CloudX Stinger Core bežični headset za Xbox
Hardver Kingston

HyperX najavio CloudX Stinger Core bežični headset za Xbox

U saopštenju kompanije HyperX , čelnici su najavili dostupnost najnovijeg gejming headset-a, koji je zvanično licenciran od strane Xbox-a. Naime, CloudX Stinger Core bežični headset nudi 40mm drajvere, i dizajniran je tako da ponudi što potpunije Windows Sonic zvučno iskustvo tokom gejminga na Xbox Series X|S, kao i Xbox One.

Bežična verzija CloudX Stinger Core ima direktnu Xbox bežičnu vezu za visokokvalitetni bežični zvuk uz samo jedan taster. CloudX Stinger Core koristi drajvere od 40 mm za pružanje zvuka uz Windows Sonic, nudeći jasnu zvučnu sliku i poboljšani bas tokom gejminga.

„Oduševljeni smo što proširujemo našu licenciranu liniju opreme za Xbox sa CloudX Stinger Core bežičnim slušalicama“, rekao je Andrew Ewing, viši menadžer za konzole iz HyperX. „Bežična veza CloudX Stinger Core pruža igračima i obožavaocima HyperX-a potpunu slobodu uz bežičnu vezu, kao i udobnost i zvuk koji očekuju od HyperX-a.“

Bežične slušalice za igru CloudX Stinger Core imaju lagani dizajn, težak samo 275 grama, i nude mekane jastučiće za uši za udobnost tokom dugih igračkih sesija. Ove slušalice sa licencom Xbox-a pružaju niz upotrebljivih funkcija, uključujući rotirajuće čašice za uši za 90 stepeni kako bi se obezbedila prilagodljivost, pogodne kontrole jačine zvuka koje se nalaze na časicama, mikrofon koji možete paliti/gasiti uz automatsko otklanjanje buke i podesive čelične klizače.

Bežične slušalice za igre HyperX CloudX Stinger Core nude iskustvo bez kablova sa dometom od 20 metara i trajanjem baterije do 17 sati. Preporučena maloprodajna cena iznosi oko 100 dolara.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…