| Vesti | Hardver | HyperX brendirani prekidači dostupni na Alloy Origins mehaničkim gejming tasturama
Hardver Kingston

HyperX brendirani prekidači dostupni na Alloy Origins mehaničkim gejming tasturama

HyperX, gejming divizija Kingston Technology Company, Inc, saopštila je da su HyperX prekidači i gejmerska tastatura HyperX Alloy Origins sada dostupni i isporučuju se širom sveta.

Prvi HyperX prekidač koji će biti izbačen na tržište je linearni HyperX Red mehanički prekidač, kome je jedna od prednosti radni vek od 80 miliona pritisaka.

Mehanična tastatura HyperX Alloy Origins je prva full-size gejming tastatura koja je izgrađena sa HyperX prekidačima i sadrži tastere sa RGB pozadinskim osvetljenjem koji nudi brojne svetlosne efekte i pet podesivih nivoa osvetljenja.

Alloy Origins nudi aluminijumsko kućište koje garantuje dugotrajnost i stabilnost, kao i layout koji štedi prostor na vašoj radnoj površini. Alloy Origins dolazi sa HyperX NGENUITY softverom sa naprednim funkcijama za prilagođavanje osvetljenja i makronaredbi, uključujući jednostavne prilagodljive svetlosne efekte po tasteru.

USB Type-C to USB Type-A kabl je takođe odvojiv. Alloy Origins sadrži Custom Game Mode, omogućavajući korisnicima da biraju koji su tasteri omogućeni i koji su onemogućeni.

Makro tasteri se mogu dodeliti i sačuvati u biblioteci makronaredbi, a korisnici mogu birati između tri podesiva ugla tastature za savršeno pozicioniranje. Pomoću ugrađene memorije, korisnici mogu da sačuvaju do tri Alloy Origins profila za igranje u pokretu pomoću HyperX NGENUITY softvera.

Ostale karakteristike uključuju stoprocentni anti-ghosting i N-key rollover.

„HyperX je uložio dve godine u razvoj niza ključnih prekidača sa karakteristikama i dizajnerskim specifikacijama koje igrači zahtevaju i uzbuđeni smo ćemo markirane prekidače doneti na gejmersko tržište“, rekla je Jennifer Ishii, menadžer poslovanja sa tastaturama, HyperX. HyperX Alloy Origins je dostupna po ceni od 110 dolara.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…