| Vesti | Hardver | Headset sa 7.1 Surround zvukom – HyperX predstavio Cloud Core Gaming
Hardver Kingston

Headset sa 7.1 Surround zvukom – HyperX predstavio Cloud Core Gaming

Iz kompanije HyperX, gejming divizije Kingston-a, najavljuju lansiranje HyperX Cloud Core Gaming headseta sa 7.1 Surround zvukom za PC i PS4 gejmere. Cloud Core Gaming Headset + 7.1 nudi virtuelni 7.1 surround zvuk koji dodatno doprinosi gejming iskustvu, kao i samom kvalitetu zvuka.

Pored toga, novi headset pruža dodatnu udobnost tokom korišćenja, kao i istrajnost tokom dužih gejmerskih sesija uz Cloud DNA. Uz HyperX Cloud Core + 7.1, lako se može podešavati jačina zvuka, mikrofona (bilo da želite da ga koristite ili ne uz mute opciju), kao i mogućnost aktiviranja 7.1 Surround zvuka na poseban taster.

Cloud Core Gaming Headset + 7.1 takođe nudi multi-platformsku kompatibilnost uz USB kontrolnu kutiju za PC i PS4 i nudi mogućnost 3.5mm povezivanja za platforme sa odgovarajućim portovima. Cloud Core Gaming Headset + 7.1 sertifikovan je od strane razvojnih timova Discord-a i Teamspeak-a za odličnu kompatibilnost tokom razgovora.

Takođe nudi i fleksibilan odvojivi mikrofon koji otklanja buku u pozadini i pruža jasniji kvalitet glasa za razgovor u igri. Poput svojih prethodnika, Cloud Core + 7.1 koristi čvrsti aluminijumski ram koji nudi dobru istrajnost i stabilnost.

Kako biste se osećali udobno tokom korišćenja, zastupljena je sintetička koža, kao i memorijska mena.

HyperX Cloud Core Gaming Headset + 7.1 je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 70 dolara.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…