| Vesti | Hardver | G.Skill predstavlja ultra brze DDR3 memorijske kitove
Hardver

G.Skill predstavlja ultra brze DDR3 memorijske kitove

gskill

 

 

 

Kompanija G.Skill proizvođač memorija ekstremnih performansi predstavila je svoj ultimativni memorijski komplet. Latencijama  CL9 i brzinama 2400MHz, kao i CL6 i 2000MHz ove memorije visoke frekvencije su dostupne u standardnoj varijanti 4GB (2x2GB memorijski kit) a posebno su prilagođene za P55 čipset i Intel LGA-1156 podnožje.

Na frekvenciji od 2400MHz i CL9, ovi memorijski moduli su najbrže komercijalno dostupne memorije u svetu, omogućavajući overklok entuzijazistima da postignu neviđen nivo performansi i da se iz računara izvuče maksimum. Kompanija G.Skill je takođe najavila meormijske čipove ultra niske latencije,  memorijske kitove DDR3  na 2000MHz uključujući ekstremne CL6, CL7, CL8 i CL9 latencije koje savršeno odgovaraju trenutnim Intel Core i5 750 i Intel Core i7 860, 870 procesorima.

12_gskill_pi1

Da bi osigurali pouzdanost performansi, kompanija G.Skill je radila zajedno sa kompanijama  koje proizvode matične ploče visokih perormansi, kako bi se osigurala najbolja stabilnost i kompatibilnost. Svi novi G.Skill memorijski moduli zahtevaju najnovije verzije BIOS-a matičnih ploča da bi se postigli najbolji rezultati, a lista kompatibilnih matičnih ploča je prikazana na sajtu kompanije G.Skill.

12_38a

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu

 

Tagovi