| Vesti | Hardver | GIGABYTE predstavio G34WQC – gejming monitor od 34 inča
Hardver Gigabyte

GIGABYTE predstavio G34WQC – gejming monitor od 34 inča

Iz kompanije GIGABYTE dolazi prvu ultra-široki gejming monitor, G34WQC. „Od samog lansiranja na tržište, brojni mediji i gejmeri su bili uzbuđeni oko GIGABYTE serije monitora“, navodi se između ostalog u saopštenju kompanije.

„Najveću pažnju je privukla kategorija monitora sa velikim ekranima.“ G34WQC je opremljen sa nativnim 1500R VA panelom u 1440p rezoluciji i nivoom osvežavanja od 144Hz uz vreme odziva od 1ms.

Kada se govori o kolornim performansama, nativni 8-bitni panel nudi odlične boje, dok 120% sRGB kolorni gamut i VESA DisplayHDR 400 dodatno doprinosi kontrastu kvaliteta slike.

Gejmerska populacija će biti zadovoljna uz već dobro poznate dodatke poput Aim Stabilizer i Black Equalizer. Iz kompanije navode da osim što su ovo savršene gejming specifikacije, veći ekran uz 21:9 odnos stranica može biti idealan za kancelarije i rekreativno korišćenje.

G34WQC je opremljen ugrađenim stereo zvučnicima, koji nude solidno stereo zvučno okruženje. Ukoliko vam odgovaraju ovakve specifikacije, G34WQC gejming monitor će biti dostupan u avgustu/septembru.

 

Izvor: GIGABYTE

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar