| Vesti | Hardver | GIGABYTE predstavio AORUS CV27F monitor
Hardver Gigabyte

GIGABYTE predstavio AORUS CV27F monitor

GIGABYTE je predstavio je, kako navode čelnici, „pravi 1500R” zakrivljeni AORUS CV27F taktički monitor. CV27F koristi 27-inčni FHD (1920×1080 rezolucija, 16:9 odnos stranica) 1500R zakrivljeni VA panel. U poređenju sa 1800R zakrivljenim panelima, 1500R je sličniji prirodnom zakrivljenju ljudskog oka što vam daje jači, okružujući osećaj.

AORUS CV27F vam takođe daje vreme odziva od 1 ms (MPRT) i 165 Hz osveženje slike, zajedno sa 90% DCI-P3 i 8-bitnim bojama, zarad prelepog kvaliteta slike. Od ostalih karakteristika AORUS CV27F monitora pomenuli bismo podršku za AMD Radeon FreeSync 2 HDR tehnologiju.

Ova tehnologija obezbeđuje LFC (kompenzaciju niskih frejmova) tehniku i podiže HDR kvalitetet na viši nivo. Korišćenje ovog monitora za gledanje filmova, strimova ili videa je pravi luksuz.

AORUS CV27F koristi digitalno LED osvetljenje i obezbeđuje vam metalno postolje kako biste podesili svoj monitor u sve tri dimenzije.

On takođe dolazi sa ugrađenom naponskom pločom pa ne morate da koristite debeljuškasti strujni adapter.

CV27F takođe ima iste inovativne taktičke karakteristike kao drugi AORUS taktički monitori, ekskluzivnu ANC funkciju koja vam omogućava jasnu komunikaciju sa vašim saborcima, GameAssist, AORUS Dashboard, i sve ostale taktičke mogućnosti su uključene.

 

 

AORUS CV27F takođe podržava ravnajuće linije koji vam pomažu da sastavite monitore zajedno i daju vam luksuz da imate super okružujući osećaj.

Neke od specifikacija koje odlikuju AORUS CV27F su ekvilajzer crne boje, gde se osvetljavaju tamni delovi slike zarad bolje vidljivosti u tamnim delovima.

Tu je i stabilizator nišana, a ova opcija će vam pomoći da smanjite efekat zamućenja zbog trzanja pri pucanju u FPS igrama. Takođe vam može pomoći da mnogo lakše pratite kretanje neprijatelja.

GameAssist je set OSD funkcija koje će vam pomoći u igri. One uključuju izmenljiv nišan, brojač, tajmer i linije poravnanja za više ekrana.

Informacije o hardveru kao što su DPI miša i GPU/CPU informacije možemo da prikažemo direktno na ekranu uz AORUS kontrolnu tablu.

Uz OSD Sidekick sada možete kontrolisati monitor kroz ovaj softver i kontrolisati svoj OSD mišem i tastaturom. Ovo je mnogo lakši način da podesite svoj monitor.

Na kraju imamo i aktivno poništavanje buke (ANC). Kada priključite mikrofon u monitor, pomoći će vam da poništite buku oko sebe. Jedina stvar koja prolazi kroz mikrofon kada komunicirate sa svojim saborcima je vaš glas.

 

Izvor: GIGABYTE

 

Komentarišite na forumu…