| Vesti | Hardver | GIGABYTE je predstavio BRIX Gaming
Hardver

GIGABYTE je predstavio BRIX Gaming

GIGABYTE BRIX Gaming DIY

Gigabyte je predstavio BRIX Gaming, kompaktni DIY računar koje odlikuju Intel Core i5 4200H procesor koji je uparen sa NVIDIA GeForce GTX 760 grafikom.

Kako kažu čelnici GIGABYTE-a, „BRIX Gaming je savršen odraz Intel-ove i Nvidia-ine izuzetne tehnologije. Poseduje visoke performanse, desktop procesora i GPU-a koji je pogodan za procesorski zahtevne aplikacije i 3D gejming naslove. Odličan je kao primer za tip inovacije koji GIGABYTE donosi za desktop računarski prostor.

 

 

BRIX Gamingse ugleda na filozofiju kompaktnog dizajna, dodajući Intel Core i5 procesor vrhunskih performansi i NVIDIA GeForce GTX 760 grafiku, praveći ga idealno pogodnim za CPU-intezivne aplikacije kao što su dizajn slika i obrada video materijala. Napredne grafičke karakteristike znače da je odličan i za gejming.

 

GIGABYTE BRIX Gaming DIY 01

Dostupan je u crno-zelenoj kombinaciji, uz izbor Intel Core i5 4200H ili Intel Core i7 procesora (i7 verzija izlazi u avgustu), a isporučuje se sa unanpred instaliranim Wi-Fi Mini PCIe modulom, naponskim adapterom i kablom. BRIX Gaming nudi korisnicima mogućnost da nezavisno biraju integrisano skladište podataka i veličinu memorije sistema, sa dva SO-DIMM DD3L slota, kao i podršku za mSATA SSD i standardne 2,5” SSD-ove.

BRIX Gaming je prvi ultra-mali uređaj koji može da se pohvali mogućnostima NVIDIA GeForce GTX 760 grafike. Zasnovana na Nvidia Kepler arhitekturi, koristi 6Gb/ 3Gb GDDR5 koji znatno povećava ukupne performanse u 3D aplikacijama.

GIGABYTE BRIX Gaming poseduje jedan Mini Display port i dva HDMI porta na zadnjem panelu, čime se omogućava podrška za simultano povezivanje tri displeja, koji su odlični za posao, kućni bioskop i zabavu, ukjučujući i 3D gejming. Takođe podržava i najnovije 4K displeje.

 

GIGABYTE BRIX Gaming DIY 02 T GIGABYTE BRIX Gaming DIY 03 T GIGABYTE BRIX Gaming DIY 04 T

 

GIGABYTE BRIX Gaming ima četiri USB 3.0 porta (2 napred i 2 nazad). Kao dodatak gigabitnom mrežnom portu, tu se nalazi i Mini PCIe modul sa 802.11 b/g/n/ac Wi-Fi podrškom, kao i Bluetooth 4.0. koji obezbeđuje povezivanje sa Bluetooth uređajima i periferijama, kao što dozvoljava korisnicima i lako povezivanje sa njihovim mobilnim uređajima.

U paketu sa BRIX Pro dolazi i VESA držač, te se BRIX Gaming može jednostavno montirati iza monitora ili HDTV-a, čime je diskretno sakriven od pogleda. Ovo je jednostavan i elegantan način da bilo koji displej ili TV sa VESA mogućnostima pretvorite u pravi PC ili uređaj koji daje digitalni signal.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu…..