| Vesti | Hardver | GIGABYTE je lansirao AMD Radeon PRO V7000 seriju grafičkih kartica
Hardver Gigabyte

GIGABYTE je lansirao AMD Radeon PRO V7000 seriju grafičkih kartica

Kompanija Gigabyte je lansirala AMD Radeon PRO V7000 seriju grafičkih kartica za radne stanice, uključujući GIGABYTE Radeon PRO V7900 Dual Slot, kao i AI TOP GIGABYTE Radeon PRO V7800 AI TOP 32G.

Bazirane na arhitekturi AMD RDNA 3, ove grafičke kartice nude 48GB i 32GB GDDR6 memorije, respektivno. Iz kompanije navode da pružaju najbolje moguće performanse i izuzetno iskustvo profesionalcima na radnim stanicama, kreatorima i Al programerima.

Sa do 48 GB GDDR6 memorije po kartici, korisnici mogu imati memorijski kapacitet do 192GB u sistemu sa četiri instalirane kartice. Pored toga, tehnologija memorijske korekcije grešaka ECC, obezbeđuje tačne i pouzdane rezultate računanja, koja pruža značajnu prednost za profesionalne radne stanice i velika opterećenja Al modela.

One omogućavaju profesionalnim korisnicima da savladaju zahtevne fotorealistične arhitektonske, inženjerske i građevinske projektie velikih razmera u realnom vremenu.

Sa podrškom za DisplayPort 2.1 tehnologiju i pokretane AMD Radiance Display Engine-om, nove grafičke kartice za radne stanice isporučuju vizuelni prikaz sa do 68 milijardi boja u rezoluciji do 8K i 165 Hz, pružajući tačnost i jasnoću boja i potpunu pokrivenost REC2020 standarda.

Izvor: GIGABYTE

 

Komentarišite na forumu…