| Vesti | Hardver | Genius GX Gaming Gila – Profesionalni gejming miš
Hardver

Genius GX Gaming Gila – Profesionalni gejming miš

Genius Gx Gaming Gila

Genius, nama dobro poznati proizvođač periferija za računare je izbacio na tržište miš za entuzijaste i profesionalne igrače, posebno one koji igraju MMO i RTS igre.

 

Miš pod imenom Gila deo je cenjene Geniusove linije proizvoda za profesionalne igrače GX Gaming koja pored miševa nudi i proizvode kao što su vrhunske igračke tastature, udobne slušalice sa 3D zvukom pogodne za višesatno igranje ili robusne rančeve dizajnirane posebno za igrače.

 

 

Genius Gx Gaming Gila 03 T

 

Gila je pogodan za levake ili dešnjake i donosi ugrađenu tehnologiju SG Core II za rezoluciju od 200 do neverovatnih 8.200 dpi (podesivo nezavisno na X i Y osi), pa vam omogućava glatko kretanje u svim igrama. Za dodatnu prednost pri mrežnom igranju, funkcija Angle Snapping trenutno povećava preciznost pokazivača pri velikim brzinama, a gumb Sniper smanjuje rezoluciju kada vam je to potrebno.

 

Genius Gx Gaming Gila 04 TGenius Gx Gaming Gila 05 TGenius Gx Gaming Gila 06 T

 

Ugrađeni procesor i 32kB memorije sprečavaju blokiranje miša tokom brzog izdavanja naredbi za vreme igranja, a pleteni kabl sa pozlaćenim USB priključkom osigurava stabilan prenos signala i lep estetksi utisak. Kako bi se prilagodio svakom igraču, u paketu sa mišem dolazi šest metalnih tegova, svaki težine 4,5 grama.

 

Genius Gx Gaming Gila 01 TGenius Gx Gaming Gila 02 TGenius Gx Gaming Gila 07 T

 

Miš je opremljen sa 12 tastera, funkcije pojedinih tastera su podesive, a kroz Scorpion sistem igrač može definisati čak 72 makro-funkcije.

 

Genius Gx Gaming Gila 08 TGenius Gx Gaming Gila 10 TGenius Gx Gaming Gila 09 T

 

Primarno namenjen igračima RTS/MMO igara, Gila je izrađen da preživi osam miliona klikova. Vrhunski dizajn i izvrsno ležanje u ruci čine ga idealnim izborom za najzahtevnije igrače. Atraktivan izgled upotpunjuje pozadinsko osvetljenje u raznim bojama koje se mogu podešavati.

 

Genius Gx Gaming Gila 11 T 

 

Genius Gila je dostupan u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 9000 dinara.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu…

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar