| Vesti | Hardver | FUTURE by ComputerLand u BIG Fashion
Hardver

FUTURE by ComputerLand u BIG Fashion

FUTURE

FUTURE by ComputerLand će biti otvoren u BIG Fashion tržnom centru, a zamišljen je kao koncept prodavnica namenjena svima onima koje interesuje tehnologija budućnosti, dostupna danas.

Naime, ComputerLand je otvorio specijalizovanu radnju u kojoj ćete pronaći sve od pametnih kablova za svoje kućne uređaje pa do električnih skutera i motorcikala.

Prodavnica FUTURE by ComputerLand će ponuditi širok spektar kompjuterskih periferija, multimedijalnih i smart uređaja vodećih svetskih proizvođača poput Razer, Creative, Wacom, DJI, Smanos, Fibaro, Super Soco, GoPro i mnogih drugih.

Nisu zaboravljeni ni fanovi konzola i video igara, jer je dostupan i program najnovijih PC, PlayStation 4 i Xbox naslova kao i samih uređaja.

Za sve kupce na otvaranju biće posebno interesantna 1+1 i 2+1 gratis akcija.

Naime, u prvih 14 minuta od otvaranja radnje, svaki kupac koji kupi bilo koja dva proizvoda, drugi jeftiniji dobija za samo 1 dinar. Nakon tih 14 minuta, u narednih čak 140 minuta važi akcija 2+1 odnosno uz kupovinu dva uređaja treći jeftiniji kupuje se za samo 1 dinar.

Kako bi se obezbedilo dovoljno vremena za kupovinu – formiraće se specijalni red za kupce koji odaberu proizvod u tih 14 minuta. Svi kupci u redu dobiće priliku da kupe drugi proizvod po ceni od 1 RSD bez obzira na to kada se ta kupovina zapravo obavi, eliminišući tako eventualne probleme sa fiskalnom kasom, internetom i slično.

Bilo da vas interesuje najnovija ponuda dronova sa dugim vremenom leta i 4K kamerama, Bluetooth slušalice, pametni uređaji za domove budućnosti kao što su sistemi kamera i alarma, vetrobranske i akcione kamere, hoverboardovi, električni trotineti ili motorcikli i skuteri na električni pogon, možete kontaktirati osoblje koje stoji vam na raspolaganju sa savetom, idejom ili predlogom za kupovinu.

FUTURE by ComputerLand se otvara 14.2 u 10 časova u BIG Fashion tržnom centru, Višnjička 84 u Beogradu.

 

FUTURE 01

 

Izvor: Computer Land

 

Komentarišite na forumu…