| Vesti | Hardver | FSP HAMMER napajanja u Srbiji!
Hardver

FSP HAMMER napajanja u Srbiji!

HAMMER

Za HAMMER seriju (uključujući 600W i 500W) iz kompanije FSP navode da je u pitanju high CP value ATX napajanje.

U slučaju HAMMER 600W, u ponudi je visoka efikasnost ≥ 85%, rame uz rame sa 80 Plus 230V EU standardom, kompletnom ugrađenom zaštitom – OVP, SCP i OPP, 120mm-tarskim tihim ventilatorom, kao i +12V single-rail dizajnom.

FSP HAMMER 600W nisu modeli koji su namenjeni za Evropu, ali je ekskluzivni distributer Mid9 uspeo da ih obezbedi kako bi korisnici uživali u pogodnostima povoljnog napajanja.

HAMMER 600W krasi crna boja, potpuno modularni dizajn i gaming sleeved kablovi koji obezbeđuju PC DIY korisnicima i gejmerima još jedan optimalan izbor.

Iz FSP navode da serija HAMMER ispunjava 80 PLUS 230V EU standard i procenjuje se da nudi veću efikasnost do 82%, tako da ćete uživati u nižim računima za struju.

Potpuno modularni kablovi sa crnim round kablovima su takođe idealno rešenje za poboljšanje ukupnih performansi vazdušnog protoka, pogotovo ukoliko imate problema sa prostorom.

Kako bi se obezbedio što tiši rad, unutar HAMMER 600W je zastupljen 120mm dijametarski ventilator koji umanjuje buku čak i kada sistem obavlja intenzivnije operacije. Takođe, iz FSP za sva napajanja HAMMER serije koje uključuju kola sa komponentama koja mogu tolerisati 230V naponske podrške pružaju garantovane vate neprekidne snage.

Takođe, FSP HAMMER 600W je konstruisan da prati najnovija PSU pravila, kao i da bude kompatibilan sa najnovijim CPU generacijama, kako bi poslužio kao idealan odnos cene i kvaliteta.

 

 

HAMMER 01

 

Izvor: Mid9 / FSP

 

Komentarišite na forumu…