| Vesti | Hardver | EVGA predstavila najnovija G1+ napajanja
Hardver

EVGA predstavila najnovija G1+ napajanja

EVGA G1Plus

Stigla su nova EVGA SuperNova G1 napajanja, za koja EVGA tvrdi da su među najistrajnijima i najfunkcionalnijima na tržištu.

Nova G1+ napajanja su potpuno modularna i poseduju 80+ Gold Efficiency rejting.

„Kada je u pitanju izgradnja sistema, čak i najmanje razlike mogu da poprave ili pokvare vaš sistem.

Svako G1+ napajanje je između 10 i 20mm kraće nego ono iz G1 serije, uz višak mesta bez gubitka kvaliteta“ – navode čelnici kompanije.

Takođe, ono na šta su proizvođači mislili jeste prostor, koji je ovoga puta povećan, uz čistiji interni layout kako bi se povećao protok vazduha, a tu je i varijabilni modul za otpornike kako bi se povećala stabilnost voltaže, dva DC-to-DC modula za efikasnije smenjivanje snage na svim modelima, kompletne pakete zaštite napajanja, kao i EVGA globalnu garanciju od deset godina za sva G1+ napajanja.

 

EVGA G1Plus 01 T EVGA G1Plus 02 T

 

„Ovo rezultuje u preko 90% efikasnosti, 0.52 do 0.62% 12V regulacije, kao i stabilne snage za sve povezane uređaje.“ G1+ poseduje unapređene funkcije poput 12v rail-a, japanskih kondenzatora, VR modula, kao i dva DC-to-DC modula na svim G1+ napajanjima. Tu je i Fluid Dynamic Bearing ventilator koji će se potruditi da rad bude što tiši na svim uređajima.

 

EVGA G1Plus 03 T EVGA G1Plus 04 T

 

Izvor: EVGA

 

Komentarišite na forumu