| Vesti | Hardver | Enermax je lansirao Pro87+ i Modu87+ napajanja
Hardver

Enermax je lansirao Pro87+ i Modu87+ napajanja

enermax

 

 

Enermax je najavio Pro87+ sa fiksiranim kablovima i Modu87+ sa modularnim kablovima. Ova napajanja su među prvim modelima koji koriste opciju Enermax Dynamic Hybrid Transformer (DHT) dizajn sa dinamičkim transformatorom, dinamičkim AC-om i dinamičkom frekvencijom. Ovi novi uređaji će početi da se isporučuju u sledećih nekoliko nedelja, a njihova efikasnost dostiže 92% i biće dostupni u 4 verzije a to su 500W, 600W, 700W i 800W.

 

 

 

 

 

 

Enermax uvek pravi korak dalje kada su potrebe i ušteda energije u pitanju, a sada i sa ove dve nove serije PC napajanja tj. modelima od 500, 600, 700 i 800W, PRO87+ sa fiksiranim kablovima, dok su MODU87+ sa modularnim kablovima.

Obe serije će biti sertifikovane sa 80+, 82+ i 85+ i u njih su ugrađene najnovije tehnologije koje prave veliki tehnološki proboj.

 

28_enermax

 

DHT, Dynamic Hybrid Transformer Topology (Dinamična Hibridna Topologija Transformatora)

Da bi poboljšali ukupnu efikasnost svi proizvođači su se skoncentrisali na DC fazu, do sada.

Ali tehnologija koja je korišćena u DC fazi (tokom i prilikom konverzije AC u DC) je došla do svog maksimuma dostigavši 87+ efikasnost koji ispada da je sama granica ovakvog pristupa.

Da bi se postiglo 87+ ili čak i veća efikasnost sa dobrim performansama potrebne su nove inovacije kada je u pitanju AC faza (naizmenična faza). Enermax je izumeo tri nove inovacije koje su sastavni deo DHT-topologije.

Očigledno je da se centar za inovacije fokusirao na dinamičke frekvencije, voltaže i samu konverziju nego na tradicionalne statičke varijante. Ova dinamička poboljšanja u dizajnu ne samo što su gurnuli efikasnost do šokantnih 92%, nego poboljšavaju ukupnu stabilnost i performanse bez žrtvovanja sigurnosti ili zakonskih regulativa. Pored navedenog, ova napajanja koriste Twister ventilatore sa ležajevima koji imaju patentiranu SpeedGuard kontrolu ventilatora koje omogućavaju PRO87+ i MODU87+ neprevaziđenu tišinu na 50C.

 

Više detalja o samoj tehnologiji će biti iznete u narednim danima i nedeljama. PRO87+ & MODU87+ će biti dostupna od kraja Decembra 2009 i početka Janura 2010 pa nadalje (u zavisnosti od tržišta i vremena isporuke).

 

 

Izvor : guru3d

Komentarišite na forumu

 

Tagovi