| Vesti | Hardver | Elgato i CORSAIR lansiraju nove proizvode na CES 2020
Hardver Corsair

Elgato i CORSAIR lansiraju nove proizvode na CES 2020

Kompanija Elgato je najavila lansiranje 4K60 S+, eksternog rešenja za snimanje 4K60 HDR10 video materijala na SD kartu, kao i Key Light Air, kompaktni model popularnog Key Light LED panela. Iz CORSAIR-a dolazi K95 RGB PLATINUM XT mehanička gejming tastatura koja integriše Elgato Stream Deck softver, tako da možete istog trenutka kontrolisati streaming aplikacije i uređaje.

Pored USB 3.0 povezivanja za live streaming putem PC-ja, 4K60 S+ nudi slot za memorijsku kartu kako bi se zabeležio 4K60 HDR10 gejmplej direktno na SD kartu. HEVC enkodovanje omogućuje da veličine fajlova budu praktične, dok zero-lag passthrough prikazuje Xbox One X i PS4 Pro igre u svom originalnom formatu, kako bi se isporučilo besprekorno i autentično gejming iskustvo.

Kada je povezan na PC, 4K60 S+ snima neograničen sadržaj direktno na hard disk i koristi prednosti Elgato softvera, poput Flashback Recording, kako bi se retroaktivno i lako sačuvao gejmplej, dok Live Commentary omogućuje snimanje zvuka sa mikrofona na zasebnoj audio traci.

Nakon uspeha Elgato Key Light, lansiranog na CES 2019, Key Light Air takođe nudi podesivo LED osvetljenje u kompaktnom form factor izdanju. Opremljen sa 80 premium OSRAM LED-ova i tehnologijom multislojne difuzije, LED-om osvetljen panel proizvodi 1.400 lumena i širok raspon „toplih“ i „hladnih“ boja između 2.900 – 7.000K.

Besplatna aplikacija je dostupna za iOS, Android, Windows, kao i Mac, i nudi kompletnu bežičnu kontrolu Key Light Air. Kao rezultat saradnje između inženjera iz Elgato-a i CORSAIR-a, K95 RGB PLATINUM XT je prva tastatura koja je potpuno opremljena sa svim funkcijama, kao što su dinamičko RGB pozadinsko osvetljenje po tasteru sa 19-zonskim LightEdgeom, izdržljiv okvir od brušenog aluminijuma i CHERRY MX mehanički tasterima.

Pomoću Elgato Stream Deck softvera, korisnici mogu programirati komande za striming na namenskim makro tasterima K95 RGB PLATINUM XT. Tastatura sadrži alternativni set plavih S-key keycapova za makro tastere kako bi vizuelno označili komande za striming, a ostale tastere čine izdržljivi PBT double shot tasteri.

K95 RGB PLATINUM XT pruža udobnost uz kožom obloženi naslon za dlanove, a dostupan je u tri različite varijante prekidača: CHERRY MX Brown i SPEED Silver, ili standardnim CHERRY MX Blue tasterima.

 

Izvor: CORSAIR

 

Komentarišite na forumu…