| Vesti | Hardver | EKWB predstavio Frosted Plexi Velocity CPU blok
Hardver EKWB

EKWB predstavio Frosted Plexi Velocity CPU blok

Iz kompanije EKWB nam dolazi nova verzija popularnog EK-Quantum Velocity CPU vodenog bloka. Naime, novi Velocity odlikuje matirani akrilni gornji komad sa frosted dizajnom, donoseći jedinstvenu estetiku koja je u skladu sa modernim frosted cevima.

Kao dodatna prednost, frosted akrilni vrh omogućava još bolju difuziju 20 digitalno adresabilnih RGB LED-ova. Ovi blokovi dolaze u dve varijante – AMD i Intel. EK Quantum Velocity serija CPU vodenih blokova je kompatibilna sa većinom CPU socketa na tržištu.

Poseduju univerzalni mehanizam za instalaciju koji sprečava moguće probleme, a pritom ne morate koristiti alate, uz podršku za Intel LGA-1200, LGA-115x i Intel 20xx sockete, kao i AMD AM4 socket.

Takođe je zastupljena kompatibilnost sa svim popularnim RGB sync tehnologijama vodećih proizvođača matičnih ploča. Strelica na 3-pinskom LED konektoru se može povezati sa +5V obeležjem na D-RGB headeru.

Frosted verzije EK-Quantum Velocity su dostupne u EK-ovoj zvaničnoj prodavnici po ceni od 99.90 evra (Nickel + Frosted Plexi ili AMD Nickel + Frosted Plexi).

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…