| Vesti | Hardver | EK Water Blocks predstavlja EK-Predator AIO vodeno hlađenje
Hardver

EK Water Blocks predstavlja EK-Predator AIO vodeno hlađenje

EK-Predator

EK Water Blocks kompanija je najavila novi proizvod, all-in-one vodeno rešenje pod nazivom EK-Predator, koje bi prema rečima proizvođača trebalo da uzmrda tržište vodenih hlađenja. Radi se o high end proizvodu koji je sačinjen od postojećih delova iz EKWB Enthusiast linije proizvoda i tako pretvoren u kompaktno all-in-one vodeno rešenje, koje je fabrički napunjeno rashladnom tečnošću.

EK-Predator je prvenstveno namenjen entuzijastama i profesionalcima koji ne žele da prave kompromise sa svojim sistemima, pa traže najbolje rashladno rešenje koje je kompaktno i može da se proširuje, a u isto vreme stiže potpuno spremno za instalaciju. 

EK-Predator postoji u dve verzije – sa radijatorom od 240mm ili 360mm – i koristi EK-Vardar ventilatore visokog statičkog pritiska sa PWM kontrolama, što obezbeđuje siguran i tih rad. Dimenzije Predatora 240 su: 295mm x 133mm x 68mm, dok dimenzije većeg modela, Predatora 360, iznose čak: 415mm x 133mm x 68mm.

 

EK-Predator 1 T

 

S obzirom da EK-Predator primenjuje standardne G1/4“ navoje i Zero Maintenance gumene cevi (EK-ZMT) promera 10/16mm, moguće je proširivanje vodenog sistema sa raznim delovima dostupnim na tržištu.

 

EK-Predator 2 T

 

Pored toga, model Predator 360 ima integrisane posebne Quick Disconnect (QDC) priključke, koji omogućavaju brzo proširivanje sistema, bez upotrebe bilo kakvog alata i bez potrebe za pražnjenjem vodenog kola.

 

EK-Predator 3 T

 

EK-Predator 240 na tržište izlazi 23. septembra 2015. godine, a preporučena maloprodajna cena će mu iznositi 199 evra, dok će se EK-Predator 360 na tržištu pojaviti nešto kasnije, tačnije 19. oktobra, i to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 239 evra. Oba modela će biti dostupna samo za Intel CPU podnožja, dok su AMD verzije planirane tek za 2016. godinu.

 

EK-Predator 4 T

 

Online naručivanje (pre-orders) za model EK-Predator 240 počinje već 23. avgusta na ovoj adresi, a EKWB za svaki unapred naručeni EK-Predator obezbeđuje besplatno ekspresno slanje bilo gde u svetu, ukoliko ste proizvod naručili direktno sa EK web shopa.

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu