| Vesti | Hardver | EK predstavio vodeni blok za MSI GeForce GTX 1080 Ti grafičke karte
Hardver

EK predstavio vodeni blok za MSI GeForce GTX 1080 Ti grafičke karte

EKWB MSI1080

Kompanija EK Water Blocks je predstavila novi Full-Cover vodeni blok koji je dizajniran i projektovan posebno za četiri MSI GeForce GTX 1080 Ti grafičke karte.

Ova vrsta hlađenja će omogućiti da grafičke kartice dostignu veće boost clock-ove, čime se obezbeđuju bolje performanse tokom igranja igara ili bilo kojih drugih operacija koje bi stavile izdržljivost GPU-a na test.

Ovaj vodeni blok direktno hladi GPU, RAM kao i VRM, dopuštajući svim važnijim elementima grafičke karte da ostanu hladni dok su opterećeni.

EK-FC1080 GTX Ti TF6 vodeni blok poseduje centralno-ulazni split-flow dizajn za hlađenje radi boljih performansi, koji takođe radi besprekorno sa obrnutim protokom vode bez negativnog uticaja na performanse hladjenja.

 

EKWB MSI1080 01 T EKWB MSI1080 02 T EKWB MSI1080 03 T

 

Štavise, takav dizajn nudi odlične hidrauličke performanse omogućavajući da se ovaj proizvod koristi u rashladnim sistemima koji koriste slabije pumpe za vodu. Osnova bloka je napravljena od niklovanog elektrolitnog bakra, dok je gornji napravljen od POM acetal materijala. Vodeni blok takođe odlikuje nedavno uveden termalni poklopac koji je dizajniran tako da otkrije model graficke karte. MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming 11G, kao i Gaming X 11G grafičke kartice su kompatibilne sa ovim vodenim blokom. 

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu