| Vesti | Hardver | D-Link predstavlja mydlink HDMI mrežni video rekorder
Hardver

D-Link predstavlja mydlink HDMI mrežni video rekorder

D-Link DNR-312L

D-Link je proširio svoj portfolio rešenja za IP nadzor lansiranjem mydlink HDMI mrežnog video rekordera, DNR-312L. Ovaj uređaj predstavlja samostalno rešenje za gledanje i snimanje sa do devet kamera u 1080p Full HD-u, uz „user-friendly“ interfejs, što će pojednostaviti i poboljšati nadzor za mala preduzeća.

Uz integrisani HDMI priključak, video materijal snimljen mydlink mrežnim video rekorderom DNR-312L, možete gledati na bilo kojem monitoru ili TV-u sa HDMI priključkom, ili na daljinu putem besplatne mydlink View-NVR aplikacije za pametne telefone i tablete. 

 

Opremljen 1-bay slotom za hard disk koji podržava do 6TB skladištenja, DNR-312L malim firmama i kućnim korisnicima nudi pristupačno rešenje za upravljanje nadzorom bez mesečne nadoknade. Osim toga, podržava nadzor u realnom vremenu, uz reprodukciju i snimanje u isto vreme, bez potrebe za povezivanjem sa posebnim računarom. Takođe, ima sposobnost nastavljanja snimanja dok korisnik u isto vreme pregleda i traži snimke.

 

D-Link DNR-312L 1 T

 

Kao dodatnu pogodnost kod kontrole i praćenja, korisnici mogu reprodukovati video i pogledati live video stream pomoću web browser-a. Osim toga, mogu daljinski pratiti video snimke i na iOS ili Android mobilnim uređajima putem besplatne mydlink View-NVR aplikacije, sa bilo kojeg mesta na svetu, koristeći Wi-Fi, 3G ili 4G LTE vezu.

 

D-Link DNR-312L 2 T D-Link DNR-312L 3 T

 

DNR-312L može snimati kontinuirano s automatskom funkcijom brisanja starih i snimanja novih zapisa, a za dodatnu sigurnost se može konfigurisati i da započne snimanje ukoliko se aktivira detektor pokreta.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu