| Vesti | Hardver | CRYORIG najavljuje nove CUSTOMOD i CRYO-Paste proizvode
Hardver

CRYORIG najavljuje nove CUSTOMOD i CRYO-Paste proizvode

Cryorig Customod

Kompanija CRYORIG, pre početka Taipei Computex sajma koji se održava u junu, predstavlja dve potpuno nove serije proizvoda – CUSTOMOD liniju dodatne opreme i CRYO-Paste liniju termalnih pasti. Proizvođač pritom naglašava da su ovo samo neke od novina koje čekaju posetioce Computex sajma.

CRYORIG CUSTOMOD seriju za sada čine raznobojni ramovi za hladnjake, namenjeni popularnim R1 Universal i R1 Ultimate hladnjacima. CUSTOMOD R1 ramovi će za početak dolaziti u šest boja: crvenoj, plavoj, zelenoj, narandžastoj, crnoj i beloj, a u svakom pakovanju će se nalaziti po dva rama. CUSTOMOD Cover, kako glasi originalni naziv proizvoda, može da se pohvali metalik odsjajem (osim kad je u crnoj ili beloj boji), a izrađen je od kvalitetne plastike. 

CUSTOMOD linija proizvoda se neće završiti sa navedenim ramovima za R1, jer CRYORIG planira da proširi ponudu boja i tipova završne obrade ramova za ove hladnjake, ali i da izbaci ramove za druge modele hladnjaka.

 

Cryorig Customod 1 T Cryorig Customod 1 T Cryorig Customod 3 T
     
Cryorig Customod 4 T Cryorig Customod 5 T Cryorig Customod 6 T

 

Pored CUSTOMOD proizvoda, na Computexu će po prvi put biti izložene i tri nove CRYO-Paste termalne paste – CP5, CP7 i CP15, od kojih svaka ima drugačije karakteristike, zasnovane na termalnim performansama, lakoći razmazivanja i gustini paste.

 

Cryorig Customod 7 T Cryorig Customod 8 T

 

CP5 će imati najbolje performanse i najveću gustinu od svih dosadašnjih CRYORIG pasti, dok će CP7 ponuditi najoptimalniji odnos termalnih performansi i lakoće nanošenja. CP15 će pritom biti odličan izbor za korisnike-početnike, kojima je najbitnije da se pasta lako nanosi. Sve CRYO-Paste termalne paste će dolaziti sa praktičnim mini aplikatorom i alkoholnom maramicom za besprekorno čišćenje površine procesora.

 

Cryorig Customod 9 T Cryorig Customod 10 T

 

CUSTOMOD Cover za R1 hladnjake i CRYO-Paste CP5, CP7 i CP15 proizvodi će na svetskom tržištu biti dostupni na leto 2015.

 

Izvor: CRYORIG, TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu