| Vesti | Hardver | Creative predstavio Outlier Bluetooth slušalice
Hardver

Creative predstavio Outlier Bluetooth slušalice

Creative

Stigle su Outlier Black Bluetooth slušalice iz kuhinje Creative Technology, a iz kompanije navode da su u pitanju Bluetooth slušalice visokih performansi koje predstavljaju savršeni spoj impresivnih zvučnih performansi i stila moderne mode.

„Inspirisane funkcionalnom minimalnom estetikom koja se pronalazi u današnjoj odeći i obući, Creative Outlier Black slušalice se stilistički uklapaju u aktivan urbani život – bilo da je u pitanju šetnja gradom, rad za laptopom u kafiću ili putovanje u železnici.“

Ovde je takođe stavljen akcenat na udobnost tokom dužih sesija korišćenja, stoga se Outlier Black trudi da odgovara svakom obliku glave, uz veštačku kožu.

Outlier Black takođe dolazi sa preklopnom trakom za glavu koja omogućava da se lako spuštaju u ranac kada se ne koriste.

Ovde su zastupljeni ugrađeni neodijumski drajveri od 40mm, kako bi se obezbedio što bolji bas.

Teže svega 190 g, uz Bluetooth 4.1 povezivost, i baterijski život od 13 časova. Tu je takođe i ugrađeni omnidirekcionalni mikrofon, kao i kontrole za lakši pristup za pozive. Ove slušalice će biti dostupne sredinom januara 2018, na online prodavnici Creative-a, a njihova cena iznosi oko 50 dolara.

 

Creative 01

 

Izvor: Creative

 

Komentarišite na forumu