| Vesti | Hardver | CORSAIR predstavio T3 RUSH Gaming stolicu
Hardver Corsair

CORSAIR predstavio T3 RUSH Gaming stolicu

Iz kompanije CORSAIR dolazi najnoviji dodatak liniji premium gejming stolica, pod nazivom T3 RUSH.

„Nudeći zagarantovan komfort sa prozračnim mekim fabričkim eksterijerom, visoko podesivim 4D naslonom za ruke i naslonom za kičmu uz čvrsti čelični okvir, T3 RUSH vas postavlja na sedište vozača vašeg desktop gejming setup-a, i to u tri boje koje možete odabrati“ – navodi se u saopštenju kompanije.

T3 RUSH nudi upečatljiv dizajn inspirisanim profesionalnim moto-sportovima. T3 RUSH je prva igračka stolica iz CORSAIR-a koja ima spoljašnjost sačinjenu od meke tkanine, koja zadržava minimalnu toplinu za hladno i ugodno igranje tokom celog dana ili noći.

Radi dodatnog komfora, tu je podesivi jastuk za vrat, kao i memorijska pena. 4D nasloni za ruke na T3 RUSH mogu se podesiti u bilo kom smeru da bi se uskladili sa željenim položajima ruku, dok je naslon sedišta u stanju da ide potpuno uspravno do položenog stanja u 180 stepeni, a možete i nagnuti sedište za 10 stepeni.

Uz 4-kanalnu dizalicu od 100mm, možete dodatno podesiti vaš T3 RUSH. Ugrađeni čvrsti čelični okvir prolazi kroz bazu i zadnji deo T3 RUSH, obezbeđujući čvrstu podršku koja može da prođe bezbroj godina upotrebe.

Komplet od pet kočnica sa dvostrukim točkovima od 65 mm, sposobnih da se lako kreću po većini podnih površina, pruža vam slobodu da se krećete po svom podešavanju i dodatnu stabilnost.

 

Izvor: CORSAIR

 

Komentarišite na forumu…