| Vesti | Hardver | Corsair najavio K83 bežičnu tastaturu
Hardver

Corsair najavio K83 bežičnu tastaturu

K83

Kompanija CORSAIR je objavila lansiranje nove CORSAIR K83 bežične tastature za zabavu, koja donosi kontrolu bez presedana i svestranost za računare u dnevnoj sobi, kao i za setape za kućnu zabavu.

Razvojni tim navodi da K83 spaja prefinjen stil i aluminijumsku konstrukciju sa naprednom navigacijom i fleksibilnom kontrolom nad čitavim nizom uređaja, uključujući pametnim televizorima i streaming media plejerima.

Pored elegantnog anodizovanog aluminijumskog okvira i LED pozadinsko osvetljenih CORSAIR ultra low-profile prekidača, K83 se može pohvaliti intuitivnim rasporedom tastera koji stavlja sve elemente za zabavu na dohvat ruke, bilo da tražite sledeću epizodu, kontrolišete reprodukciju ili istražujete najnoviju igru.

Kontura tastera pomaže prstima da se udobno smeste uz mnoštvo medijskih prečica i hotkey-eva.

Analogni džojstik olakšava rad u meniju, kao i pretragu sadržaja, i kontrolišete ga u igrama poput gamepada kada ga kombinujete sa poznatim WASD tasterima.

Precizni multi-touch touchpad i namenski levi/desni tasteri čine pomeranje kursora i kliktanje jednostavnim, uz odvojeni levim i desni taster koji se takođe nalaze na ramenima tastature.

 

K83 01

 

Bez obzira da li se krećete kroz menije na televizoru, streaming media plejeru ili računaru u dnevnom boravku koji radi pod operativnim sistemom Windows 10, K83 Wireless nudi veliki izbor opcija koje olakšavaju pregledavanje sadržaja, a ujedno i uživanje u odličnoj igri.

CORSAIR-ova bežična tehnologija povezuje se sa USB kompatibilnim uređajima za jednostavno podešavanje i ultra-brzu bežičnu brzinu od 1 ms 2,4 GHz, koristeći 128-bitnu AES bežičnu enkripciju za zaštitu vaših podataka.

Dodavanje bežične Bluetooth bežične veze nudi dodatnu fleksibilnost za brzo povezivanje sa još više uređaja bez USB porta. USB punjiva baterija napaja K83 Wireless, pružajući do 40 sati neprekidne upotrebe.

Na kraju, K83 Wireless koristi prednosti CORSAIR iCUE softvera za snažno prilagođavanje putem jednog intuitivnog interfejsa.

 

K83 02

 

Korisnici mogu da ponovo kalibriraju i fino podešavaju džojstik, kreiraju tastere za makroe i remap, podešavaju LED pozadinsko osvetljenje i konfigurišu Windows pokrete dodirne table.

„Sa mogućnošću upravljanja PC-jem, kompatibilnim pametnim televizorima, streaming media plejerima i još mnogo toga, K83 Wireless Entertainment Keiboard vam omogućava da preuzmete komandu nad zabavom u dnevnoj sobi kao nikada do sada“ – navodi se u saopštenju kompanije.

 

 

Izvor: CORSAIR

 

Komentarišite na forumu…