| Vesti | Hardver | Corsair najavljuje dostupnost na tržištu Serije 600T midi kućišta
Hardver

Corsair najavljuje dostupnost na tržištu Serije 600T midi kućišta

corsair

Corsair, svetski dizajner i dobavljač komponenti visokih performansi za tržište igračkog hardvera, danas je najavio opštu dostupnost Grafit Serije 600T midi kućišta. Kućište je debitovalo u Junu 2010 na Computexu, a od opcija poseduje dva ventilatora od 200mm, osam proširivih slotova, tako da podržava multi GPU sisteme, kao i dosta prostora za najzahtevnije komponente današnjice.

 

Grafit Serija 600T je izazvala poprilično oduševljenja kao i pohvala kako od strane stručnjaka u PC industriji tako i od krajnjih korisnika.

Legit Reviews za 600T kažu da je to „midi kućište sa stilom i karakteristikama full tower kućišta“. Tech Report navodi sledeće „Istina je da 600T može da se kandiduje za vodeći Corsair prozvod“. Korisnički test na Newegg.com kažu da „oblik, struktura, funkcionalnost kao i dizajn 600T modela su neverovatni“. Hardware Canucks tvrdi da je „Corsair još jednom uspeo da proizvede kućište koje će postati lider medju konkurencijom“.

35a

35b

35c

 

Grafit Serija 600T obuhvata mnoge funkcionalnosti koje se nalaze i kod nagrađene Obsidian serije 700D i 800D, uključujući napredni menadžment kablova, laku dostupnost druge strane CPU hladnjaka zahvaljujući rupi na nosaču za matičnu ploču. Dizajnirano je tako da se lako prilagodi nadogradnji komponenti u budućnosti, a poseduje i USB 3.0 konektore na prednjem panelu.

Grafit Serije 600T se izdvaja iz gomile standardnih midi kućišta na tržištu nudeći prijateljsku funkcionalnost, optimizovan protok vazduha, i na kraju uzbudljiv i dinamičan dizajnerski stil.

Corsair Grafit Serija 600T dostupna je širom sveta kroz prodajnu Corsair mrežu prodavaca, a preporučena cena za ovo midi kućište je 159$ (US). Ovaj proizvod prati dvogodišnja garancija, a podržava ga i dobro poznat Corsair-ov korisnički servis i tehnička podrška.

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu