| Vesti | Hardver | Cooler Master pustio u prodaju MasterCase 5 i Pro 5 kućišta
Hardver

Cooler Master pustio u prodaju MasterCase 5 i Pro 5 kućišta

CoolerMaster MasterCase

Cooler Master je početkom juna ove godine već najavio novu MasterCase 5 seriju kućišta, koju čine dva modela – MasterCase 5 i MasterCase Pro 5 – a koji su sada i zvanično dostupni na svetskom tržištu. Radi se o modularnim mid-tower kućištima sa eksternim mogućnostima proširivanja, koja korisnicima nude potpunu kontrolu nad formom i funkcijom, zahvaljujući FreeForm Modularnom Sistemu.

Osnovni MasterCase 5 model kućišta je dostupan u varijanti sa dve drške i bočnim prozorom, dok MasterCase Pro 5 dolazi sa izdignutim stilizovanim meš pokrovom, bočnim prozorom i dodatnim mogućnostima proširivanja unutrašnjosti. Korisnici koji žele da nadograde svoj sistem sa MasterCase 5 na Pro 5 verziju, to mogu uraditi uz pomoć velikog broja dostupnih dodataka. 

MasterCase kućišta se zasnivaju na Cooler Masterovom FreeForm Modularnom Sistemu koji omogućava prilagođavanje spoljašnjosti kućišta menjanjem vrata i panela, kao i veliku fleksibilnost mid-tower kućišta u smislu unutrašnjeg rasporeda.

 

CoolerMaster MasterCase 1 T CoolerMaster MasterCase 2 T
   
CoolerMaster MasterCase 3 T CoolerMaster MasterCase 8 T

 

U slučaju MasterCase serije kućišta, FreeForm dizajn pojedinačnom kućištu omogućava podršku raznih konfiguracija i korisnicima nudi mogućnost nadogradnje, umesto menjanja kućišta i kompletnog sistema.

 

CoolerMaster MasterCase 5 T CoolerMaster MasterCase 6 T
   
CoolerMaster MasterCase 7 T CoolerMaster MasterCase 4 T

 

FreeForm primenjuje i tzv. clip-and-click panele koji korisnicima omogućavaju vertikalna podešavanja i potpuno uklanjanje hard disk kaveza, što dalje otvara mogućnosti za postavljanje višestrukih konfiguracija poput „home servera“, vodenih hlađenja i gejmerskih sistema sa ekstra dugačkim dual-slot grafičkim kartama.

 

CoolerMaster MasterCase 9 T CoolerMaster MasterCase 10 T
   
CoolerMaster MasterCase 11 T CoolerMaster MasterCase 12 T

 

MasterCase 5 i MasterCase Pro 5 kućišta će uskoro biti dostupna i kod Cooler Mastera u Srbiji, a već u toku ove nedelje možete unapred naručiti željeni model i kod Monitor Systema. Preporučene maloprodajne cene će na srpskom tržištu biti 134 evra za MasterCase 5, odnosno 171 evro za MasterCase Pro 5. Kao opcioni dodaci za MasterCase 5 će biti dostupna bočna stranica sa prozorom po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 24,99 evra, kao i gornji pokrov po ceni od 16,99 evra (koji su svakako uključeni u MasterCase Pro 5 model), a od ostalih dodataka će biti dostupni: 3.5″ HDD kavez sa 3 podeoka (za 14,99 evra), 3.5″ HDD kavez sa 2 podeoka (za 12,99 evra) i 2.5″ SSD nosač (za 4,99 evra).

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu