| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio termalne proizvode za 2019. godinu
Hardver

Cooler Master predstavio termalne proizvode za 2019. godinu

CM

Cooler Master je predstavio kratak pregled svojih termalnih rešenja, uključujuči i novi All-in-One (AIO) CPU hladnjak, tri nova vazdušna hladnjaka, kao i novu seriju ventilatora.

Cooler Master će se nadovezati na MasterAir seriju, uz tri nova vazdušna hladnjaka u različitim form factorima.

MasterAir MA610M će posedovati dual-tower heatsink sa novim SF120R ventilatorom koji se nalazi između dva tower-a za najbolji mogući protok vazduha.

Šest bakarnih heat pipe-ova i velika peraja ventilatora zajedno rade na maksimalnom rasipanju toplote i održavanju stabilnih CPU temperatura.

Tu je još i adresabilno RGB osvetljenje, dekorativni crni top plate, kao i crni premaz, kako bi korisnici mogli lako da kastomizuju MA610M.

Nastavljajući se na prethodno lansiran G100M, novi G100m v2 će posedovati produženi i uski dizajn, kao i utilizovati Cooler Master-ovu dvofaznu heat column tehnologiju, koja će omogućiti bolji transfer toplote preko male površine.

Na vrhu G100M v2 se nalazi ARGB ventilator i prsten, radi vizuelnog užitka. G300P će biti Cooler Master-ov naredni small-form-factor vazdušni hladnjak. G300P nudi ultra-niski profil od 39.5mm, ugrađene heat pipe-ove i 92mm-tarski ventilator, i kreiran je da nudi odlične termalne performanse u kompaktnoj formi.

 

CM 01 T CM 02 T CM 03 T

 

Drugi planirani dodaci G300P uključuju RGB osvetljenje. Prvi put predstavljen na Computex 2018, MasterLiquid ML240P Mirage će biti novi Cooler Master AIO hladnjak. Opremljen je poklopcem za pumpu koji omogućava korisnicima da vide rad ML240P kada je osvetljen ARGB osvetljenjem.

Kada se osvetljenje isključi, reflektujući poklopac prikazuje heksagonalni Cooler Master logotip. Nova Cooler Master-ova SF serija ventilatora je dizajnirana sa kvadratnim okvirom kako bi se omogućio direktniji protok vazduha i pritisak. Novi kvadratni oblik SF serije pruža više pokrivenosti površine na AIO-ima i vazdušnim hladnjacima. SF120R će biti dostupan u RGB i ARGB varijantama.

Najnovije dizajnirani SF120P i 240P ARGB ventilatori će biti dizajnirani sa belim ventilatorskim lopaticama i eksternim obodom. Uz 120 model, u ponudi su 24 adresabilna RGB LED-a, dok model 240 ima 52 adresabilna RGB LED-a. SF240P ARGB će biti dizajniran sa dva ventilatora integrisana u okvir, kako bi se smanjile vibracije i žice potrebne za osvetljenje.

 

CM 04 T CM 05 T

 

Pored toga, Cooler Master će predstaviti svoj novi flaship ventilator SF120M. Dizajniran s obzirom na performanse, SF120M koristi industrijsku strukturu ventilatora iz Cooler Master-a, koja smanjuje savijanje lopatica ventilatora, a istovremeno osigurava tihi rad uz maksimalni protok zraka.

Dvostruki kuglični ležaj smanjuje trenje između ventilatora i njegovih ležajeva što dodatno poboljšava performanse. Pored toga, Cooler Master će izdati Hyper 212 RGB i MasterLiquid ML240R RGB Phantom Gaming Edition, u saradnji sa ASRock-om. Oba hladnjaka će nuditi poznatu estetiku serije Phantom Gaming koja se prostire kroz celu liniju ASRock grafičkih karti i matičnih ploča.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…