| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio Square Fan seriju ventilatora
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio Square Fan seriju ventilatora

Cooler Master je najavio lansiranje nove Square Fan serije PC ventilatora. Predstavljena kao deo MasterFan porodice, nova SF serija je opremljena ne samo sa RGB osvetljenjem, već i dodacima koji su dizajnirani kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo.

Tri nova ventilatora su uključena u novu SF seriju – MasterFan SF120R RGB, SF120R ARGB i SF360R ARGB. Sva tri ventilatora imaju novi kvadratni dizajn, dok SF360R ARGB ventilator uključuje više ventilatora u All-In-One okviru.

Cela serija SF-a ima gumene obloge kako bi se smanjile vibracije i umanjila buka. Pored toga, SF serija ventilatora je dizajnirana da bude kompatibilna sa svim aktuelnim AIO tečnim hladnjacima i većinom kućišta za računare.

 

Jednostavnost instalacije ide ruku pod ruku sa novim SF360R ARGB integrisanim dizajnom okvira. Umesto da se pojedinačno instaliraju višestruki ventilatori, SF360R ARGB omogućava korisnicima da instaliraju tri ventilatora u istom vremenskom periodu koliko je potrebno za instalaciju jednog.

Cooler Master je takođe smanjio broj kablova potrebnih na samo dva po okviru, jedan za osvetljenje i jedan za 4-pinski PWM. Pored toga, SF120R RGB, SF120R ARGB i SF360R ARGB takođe sadrže headere za proširenje rasvete za RGB signal koji omogućava korisnicima da povezuju jedan ventilator sa drugim bez upotrebe RGB kabla.

Uz SF360R ARGB dolazi i mali žičani ARGB kontroler koji omogućava nove načine osvetljenja kako bi bolje prikazali svoje adresabilne RGB mogućnosti. SF serija je takođe kompatibilna sa većinom glavnih proizvođača RGB matičnih ploča kao što su ASUS, MSI i ASRock, kao i njihov softver.

Cooler Master će izdati dodatne modele serije MasterFan SF u narednim mesecima, uključujući SF240R ARGB, SF120P ARGB i SF240P ARGB.

 

Izvor: Cooler Master