| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio SK621 tastaturu
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio SK621 tastaturu

Cooler Master je lansirao svoju prvu Bluetooth bežičnu mehaničku tastaturu, SK621. „Napravili smo SK621 sa dizajnom i funkcionalnošću na umu. Posebno za one koji su u pokretu, one koji rade po danu i igraju se noću“ kaže Briant Nguyen, generalni direktor za periferije.

SK621 je kompaktna Bluetooth bežična mehanička tastatura sa 65 tastera sa svim osnovnim karakteristikama. Koristi nove niskofrekventne prekidače Cherry MX, a bežični hibridni dizajn omogućava korisnicima da izaberu između kablovskog ili bežičnog seta na osnovu preferenci.

Tastatura obezbeđuje približno 14 sati korišćenja dok je pozadinsko osvetljenje uključeno ili do četiri meseca bez osvetljenja. Ploča je opremljena Tip-C USB-om za praktičnost, pozadinsko osvetljenje po tasterima, okolne svetlosne trake i makroi mogu se u potpunosti prilagoditi pomoću Cooler Masterovog Portal Software Application.

On-the-fly kontrole omogućavaju prilagođavanje osvetljenja i makronaredbi u realnom vremenu bez potrebe za softverom, uključujući Windows Lock On/Off kako bi se sprečilo slučajno aktiviranje tokom igranja.

SK621 će biti dostupan na Amazonu počevši od 7.maja 2019, odnosno oko 120 dolara.