| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda
Hardver

Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda

Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda

MasterLiquid Pro, MasterFan Pro i MasterGel Pro

 

Kompanija Cooler Master je pre par dana predstavila novu liniju AiO vodenih hladnjaka pod nazivom MasterLiquid Pro i dostupni su u veličinama radijatora od 120mm i 240mm. Uz njih ide i nova linija MasterFan Pro ventilatora dostupnih u veličinama od 120mm i 140mm, ali i sa dizajnom rotora za statički pritisak, protok i balans.

Kako bi se ostvarile što bolje performanse, i odličan kontakt između procesora i vodenog bloka novih AiO sistema, uz njih se isporučuje MasterGel Pro termalna pasta.

Cooler Master je posvetio veliku pažnju redizajniranju načina kako voda odvodi toplotu, te novi dizajn MasterLiquid Pro hladnjaka donosi redizajniranu pumpu i mikro kanale vodenog bloka, kao i novi dizajn radijatora.

 

Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 01 T Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 12 T Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 02 T

 

U kombinaciji sa novim MasterFan Pro ventilatorima, MasterLiquid Pro hladnjaci donose brojna poboljšanja u odnosu na svoje predhodnike, što se tiče buke i performansi.

 

Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 07 Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 08 Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 09

 

Cooler Master je takođe primenio svežu filozoviju na dizajn svojih ventilatora, da jedan ventilator ne može odgovarati svim uslovima rada i otovrima na kućištu. Ovoga puta ventilatori iz MasterFan Pro serije su dostupni u tri različita dizajna lopatica rotora.

 

Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 04 Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 05 Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 06
Dizajn Air Balance ventilatora se nalazi negde na sredini između predhodna dva, te je dobar izbor za vazdušni hladnjak ili prednji panel. Air Flow je namenjen za što veći protok vazduha kroz otvore bez puno restrikcija, kao što je otvor pozadi ili u krovu kućišta. Air Pressure je dizajniran da gura vazduh kroz jako restriktivan prostor, kao što je saće radijatora ili gusto napakovan HDD kavez.

 

 

Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 03 T

 

Svi novi ventilatori će posedovati i prekidač  za podešavanje brzine rotacije. Prekidač se nalazi na poleđini ventilatora, imaćete mogućnost biranja između tri režima rada.

 

Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 10 T Cooler Master predstavio novu Master liniju proizvoda 11 T

 

Uz MasterLiquid Pro AiO hladnjake će biti isporučena i  termalna pasta MasterGel Pro, radi ostvarivanja što boljeg kontakta između CPU-a i vondego bloka hladnjaka. Nova formula omogućava dobar prenos toplote, ali je i dalje laka za nanošenje i skidanje. U maloprodaji će biti dostupna i nesto jeftinija MasterGel termalna pasta.

Svi navedeni proizvodi će biti dostupni u Evropi krajem Jula po maloprodajnim cenama:

MasterLiquid Pro 240: 119,90€

MasterLiquid Pro 120: 109,90€

MasterFan Pro 120: 17,90€

MasterGel Pro: 6,90€

MasterGel: 4,90€

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu