| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterWatt
Hardver

Cooler Master predstavio MasterWatt

CM

Povodom svojih 25 godina postojanja, Cooler Master je odlučio da proširi svoju 80 PLUS Bronze liniju proizvoda uz MasterWatt.

Naime, čelnici navode kako je ova nova linija kreirana za one koji žele premium pogodnosti od Bronze napajanja.

Nova linija proizvoda nudi nadograđeni modularni dizajn, kablove, kao i dorađeni semi-fanless sistem. Dual forward dizajn nudi stabilni +12V output čak i u cross loading situacijama.

Cooler Master navodi da je tokom razvoja, kao i uvek, bila uključena i participacija od strane korisnika širom sveta koji su predlagali koje su im karakteristike najpotrebnije.

Kablovi su usklađeni kako bi odgovarali velikim kućištima, a dužina im je do 14% veća u odnosu na prethodne generacije. MasterWatt serija koristi konduktivnije PCI-e kablove koji omogućuju efikasniju isporuku snage grafičkim kartama.

Takođe, akcenat je stavljen na postizanje boljih performansi u skladu sa cenom. Cooler Master je promatrao zahteve njihove mreže distributera i partnera kako bi se ispunile potrebe potrošača širom sveta. Svaki MasterWatt proizvod sa sobom nosi garanciju od pet godina, međunarodni standard bezbednosti, kao i standard za zaštitu životne sredine.

 

CM 01 T CM 02 T CM 03 T

 

Za što tiši rad na računaru, Cooler Master je opremio MasterWatt sa Silencio modelom unutrašnjeg ventilatora. Oni raspolažu posebnim dizajnom koji omogućuje manju turbulenciju vazduha, a tu je i LDB bearing.

Hibridni kontroler poseduje dizajn koji omogućuje hlađenje svih potrebnih delova uz manjak buke. Za MasterWatt modele, moraćete izdvojiti 60 evra, ukoliko želite model MasterWatt 450, 70 evra za MasterWatt 550 model, MasterWatt 650 za 80 evra, dok za 90 evra možete posedovati MasterWatt 750.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu