| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterCase H100
Hardver Cooler Master

Cooler Master predstavio MasterCase H100

Iz kompanije Cooler Master dolazi novo MasterCase H100 kućište. U pitanju je mini-ITX kućište koje se može konfigurisati kao prenosivi gejming rig, mali PC za dnevnu sobu, kao i desktop koji štedi na radnom prostoru.

Od svoje industrijske konstrukcije do izdašne upotrebe mesh-a, H100 se uklapa u seriju kao alternativa putnim dimenzijama. Masivni 200mm RGB ventilator postavljen je nasuprot H100-ove kompaktne veličine, dok mounting ventilatora koristi prednosti Cooler Master-ovog Fine Mesh-a, koji filtrira prašinu, obezbeđuje neograničenu ventilaciju i čini proces čišćenja i održavanja efikasnijim.

Fina mreža pokriva ceo prednji panel i deo gornjeg panela, ostavljajući dovoljno prostora za ugrađenu ručicu za poboljšanje prenosivosti. U poređenju sa svojom veličinom, H100 se odlikuje velikim kapacitetom podrške za skladištenje, pogodujući sistemima izgrađenim kao PC ili kućni bioskop (4 x SSD ili 3 x SSD + 1x HDD).

Dok izgled modela H100 dobro funkcioniše sa APU-ima, dodatni prostor je obezbeđen za buduće nadogradnje namenskim grafičkim kartiama. Sa rastućom popularnošću ITX grafičkih karti, igrači imaju širok spektar mogućnosti za izbor uz 210 mm prostor unutar H100.

Kompatibilno sa ATX napajanjem, efikasna snaga obezbeđena je za različite konfiguracije. Za mini-ITX kućište, MasterCase H100 odlikuje se velikim kapacitetom za skladištenje i kompatibilnošću sa ATX napajanjima. To čini H100 idealnim mostom za prelazak iz većeg sistema u kompaktnije konfiguracije, tj. MasterCase H100 zadržava visoku fleksibilnost gradnje za sisteme fokusirane na funkcije, po konkurentnoj ceni.

Preporučena maloprodajna cena je 65 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…